Rețeta de sarmale a Nadiei Comăneci!

Gimnasta in varsta de 57 de ani are o forma fizica de invidiatt si totul datorita alimentatiei sanatoase, dar si a sportului.

Gimnasta a marturisit ca are o reteta speciala pentru sarmale, sustinand ca, doar pregatite asa sunt mai sanatoase pentru organism si silueta. Reteta Nadiei Comaneci pentru sarmale a fost impartasita de vedeta pentru toti cei care vor sa manance mai sanatos.

Iată care e rețeta celebrei vedete!

Loading...

Mod de preparare

Pentru a prepara minunatele sarmale, Nadia Comăneci folosește carne tocată de curcan, ceapă, din care jumătate o călește și jumătate o pune crudă, iar la final adaugă orez.

De asemenea, cea mai mare gimnastă a lumii a mărturisit că în loc de bulion, folosește sos de salsa. Sarmalele acestea sunt cu adevărat desăvârșite și aveți șansa să nu rămâneți la fel de suple.

Așa prepari cea mai bună marinată, pentru carnea de porc!

Jamie Oliver, cunoscutul realizator de emisiuni culinare, ne invata astazi cum sa marinam carnea de porc.

Reteta lui de marinata este destul de simpla, iar ingredientele nu sunt prea costisitoare, asa ca poti incerca si tu varianta renumitului bucatar, scrie realitatea.net.

Ingredientele necesare pentru marinata
1 lingurita seminte de fenicul

½ lingurita seminte de chimion

2 cuisoare

1 lingura cu varf boia dulce

coaja si sucul de la 1 portocala

4 catei de usturoi

1 legatura mica de cimbru proaspat

150 ml ketchup

6 linguri otet balsamic

4 fileuri de porc (aproximativ 1,6 kg carne macra)

sare grunjoasa

piper negru macinat

Cum sa marinezi carnea de porc
Lasi carnea la marinat cu o zi inainte sa o gatesti sau macar o ora inainte de gatit.

Pisezi intr-un mojar semintele de fenicul cu semintele de chimion si cuisoarele.

Adaugi boiaua dulce si coaja rasa si sucul de la o portocala si amesteci pana la omogenizare.

Cureti cateii de usturoi si ii tai foarte fin, apoi alegi frunzele de cimbru verde si le toci, apoi adaugi in usturoiul si cimbrul in mojar si le pisezi bine.

Torni ketchupul si otetul balsamic, apoi omogenizezi compozitia.

Asezi cele 4 fileuri de carne de porc pe o tava de copt si le condimentezi cu sare si piper negru macinat, dupa gust.

Torni marinata peste carne si nivelezi, pana cand fileurile sunt complet acoperite.

Pastrezi un pic din cantitatea de marinata pentru a unge carnea in timp ce o frigi, daca vrei sa obtii o glazura delicioasa si frumoasa.

Lasi ingredientele sa marineze carnea cel putin o ora (sau peste noapte), apoi frigi carnea pe gratar. Fileurile de porc sunt perfecte daca le servesti cu o salata proaspata sau cu garnitura de orez.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Mereu când ești cu moralul la pământ să citești aceste sfaturi înțelepte care îți vor schimba viața

Citate motivationale care iti vor schimba modul de a gandi. Cu siguranta, vei prinde curaj ...