Cea mai rapidă pizza la tigaie în 10 minute. Notați imediat această rețetă ca să n-o pierdeți!

“Pizza rapidă la tigaie” este una dintre cele mai ingenioase rețete de pizza, care se prepară în doar 10 minute și îți potolește foamea imediat.

Aluatul este lichid, iar umplutura se alege în funcție de preferințe. Preparați această pizza când doriți să savurați ceva rapid și delicios. Serviți pizza fierbinte!

INGREDIENTE

Loading...

-4 linguri de smântână

-4 linguri de maioneză

-2 ouă

-9 linguri rase de făină

-cașcaval

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

  1. Amestecați toate ingredientele pentru aluat. Veți obține un aluat lichid asemănător cu smântâna.

  2. Puneți aluatul într-o tigaie unsă cu ulei și așezați deasupra umplutura preferată (sos de roșii, salam, castraveți murați, măsline, roșii, etc.)

  3. Turnați deasupra maioneză și un strat gros de cașcaval ras.

  4. Puneți tigaia la foc mic timp de câteva minute. Acoperiți tigaia imediat cu capac și gătiți pizza până se va topi cașcavalul.

Musaca cu ciuperci și cartofi – Rețetă pentru persoanele care nu consumă carne

Ce poate fi mai inaltator pentru o gospodina decat sa isi bucure familia cu mese copioase si gustoase?

Asadar, aceasta musaca de post cu cartofi si ciuperci, este o alegere foarte buna.

Ingrediente

500 g de cartofi
500 grame de ciuperci
2 cepe
1 morcov

4 linguri ulei
50g margarina
3 linguri bulion
marar

patrunjel
sare
piper

Cum se prepară?

Cartofii se curata, se taie cuburi si pun la fiert. Din ei se prepara un piure moale cu margarina si sarea cu piperul. Ceapa si morcovul se curata, se taie si se calesc in uleiul incins. Se adauga apoi ciupercile curatate si taiate marunt, se acopera cu apa si se lasa la fiert.

Dupa ce scade apa, se lasa la racit si se trec prin masina de tocat. Se adauga apoi bulionul, verdeata taiata marunt si se potriveste de sare si piper. Se unge o tava cu margarina si se asaza in straturi alternativ piureul de cartofi si legumele calite. Se repeta operatia si se finalizeaza cu un strat de cartofi.

Se lasa la cuptor, la foc potrivit in jur de 30 de minute. Daca nu vrei sa faci piure, poti fierbe cartofii in coaja, ii lasi la racit, apoi ii tai felii subtiri si asezi stratul de cartofi cu ciupercile calite.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Munții Apuseni pe lista CNN a celor mai frumoase locuri din Europa: “Sunt secretul cel mai bine păstrat din Europa de Est”

Când vorbim despre România avem uneori tendința să încurcăm țara cu (ne)realizările administrative a unor ...