Zodiile care se vor căsători în anul 2018 – Norocul le va surâde pe plan sentimental!

Noul an vine cu noi oportunități pentru toată lumea, însă unele persoane vor fi mult mai favorizate de astre decât celelalte.

Unele zodii vor avea o mulțime de oportunități pe plan profesional, altele pe plan sentimental.

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care se vor bucura din plin de timpul petrecut cu persoana iubită și este posibil să se căsătorească în anul 2018.

Trei zodii își vor găsi sufletul pereche și vor dori să facă marele pas. Acești nativi se vor concentra mai mult pe sentimente și pe partea de relații și există mari șanse să se căsătorească.

 

Tu te afli printre norocoși?

 

TAUR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea un an încărcat de sentimente și de iubire.

Emoțiile și romantismul vor fi la ordinea zilei și dacă au intrat singuri în noul an, vor întâlni pe cineva alături de care vor putea să-și întemeieze o familie și care să le fie alături întreaga viață.

Chiar dacă până acum au vrut să mai copilărească și să se mai distreze, considerând că au timp suficient pentru a-și întemeia o familie,

vor realiza că își iubesc atât de mult partenerul, încât nu mai are rost să aștepte.

 

RAC:

Dacă în anul 2017, racii nu au avut noroc în dragoste deloc, anul 2018 va fi plin de iubire și pasiune pentru ei.

În acest an, acești nativi vor fi deschiși către o nouă relație și totul le va merge așa cum și-au dorit.

Pentru nativii care au deja o relație, este timpul să facă marele pas. Culmea este că nu vor

fi constrânși de nimeni să facă acest pas, ci va fi din propria lor inițiativă. Este posibil ca la sfârșitul anului să devină și părinți.

 

CAPRICORN:

Anul 2018 este un an perfect pentru ca acești nativi să oscileze la capitolul relații. Dacă până acum s-au axat mai mult pe carieră și

au muncit din greu, acum este timpul să-și vadă de viața personală și să se implice mai mult în relații.

Capricornii care sunt deja într-o relație, vor să-și consolideze relația, iar cei care sunt singuri, vor întâlni o persoană care le va demonstra că iubirea adevărată există.

3 bărbați din zodiac cu care nu ar trebui să te măriți niciodată – Nu sunt făcuți pentru căsătorie!

Poate că ai avut și tu momente în care te-ai gândit dacă bărbatul de lângă tine este bărbatul potrivit pentru căsătorie.

Este normal să-ți pui această întrebare pentru că este important să te gândești la viitor, iar căsătoria este pe viață.

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile masculine cu care nu ar trebui să te căsătorești dacă vrei să ai o viață liniștită și,

mai ales, o căsnicie fericită și pentru tot restul vieții. Vezi care sunt zodiile de bărbați cu care nu ar trebui să te măriți!

BERBEC:

Oricât de mult ai fi atrasă de firea pasională și ambițioasă a acestor nativi, ar trebui să te gândești foarte bine înainte de a lua decizia de a te mărita cu un bărbat născut în zodia berbec.

Acești bărbați îți vor da multă bătaie de cap pentru că sunt încăpățânați, posesivi și vei regreta că ai luat această decizie. În plus, să nu te aștepți să se implice prea mult în treburile casnice.

Atunci când se enervează, pot deveni agresivi pentru că sunt impulsivi. În cazuri mai grave, acești nativi pot deveni și agresivi, atât verbal, cât și fizic.

BALANȚĂ:

Toată lumea știe cât de fermecători sunt acești nativi și că este foarte greu să le reziști. Poți să te simți bine alături de un nativ din balanță,

însă nu îi găsi loc special în inima ta pentru că va trebui să-l împarți și cu alte femei.

Acești bărbați sunt bărbații macho din zodiac și nu se pot abține să nu flirteze și cu alte femei. Balanțele spun multe, însă nu trebuie să crezi întotdeauna ceea ce ți se spune.

Dacă te aștepți să primești o cerere în căsătorie cât mai curând din partea acestor nativi, s-ar putea să aștepți mult și bine. vor să mai copilărească și nu au gânduri serioase.

 

VĂRSĂTOR:

Acești nativi nu sunt pe lista bărbaților care sunt cei mai buni soți din zodiac. La început va fi foarte entuziasmat, însă după o perioadă totul se va nărui pentru că sunt extrem de dificili.

Bărbații vărsător nu știu ce vor de la viață, nici atunci când înaintează în vârstă și acest lucru îi oprește să facă acest pas.

Tu vei fi cea care va face cele mai multe compromisuri și el nu va face nici măcar unul.

Dacă ai în viața ta un nativ născut sub acest semn zodiacal, este mai bine dacă nu îți faci speranțe în ceea ce-i privește pe acești nativi pentru că astfel nu vei fi rănită.

DISTRIBUIȚI