Zodiile care se potrivesc cel mai bine la pat! Ar face dragoste toata noaptea!

Zodiile care se potrivesc cel mai bine la pat! Ar face dragoste toata noaptea!
Ciclul natural al anotimpurilor terestre, corelat in mod vizibil cu miscarea de revolutie a Pamantului in jurul Soarelui, este impartit in etape egale, fiecare etapa avand o vibratie proprie. Un asemenea sistem poarta numele generic de zodiac.
Se poate spune ca un zodiac este, de fapt, un calendar energetic.

Cine il cunoaste, poate folosi optim energiile caracteristice fiecareia dintre etape, prin diverse metode de lucru energetic si subtil, actionand de la nivelul cel mai accesibil, cel intelectual.

Zodiacul european imparte anul in 12 zodii Din punct de vedere astrologic, partenerul cu care facem perechea perfecta cand vine vorba de placerea sexuala urmeaza regula contrariile se atrag.

Berbec si Balanta

Sunt doua semne extrem de energice, asa ca nu este de mirare ca pot face sex intreaga noapte fara sa se sature. Berbecul adora placerea cu care flirteaza Balanta, dar mai ales faptul ca nu se sfieste sa-i ofere partidele toride de sex care ii plac fara sa fie nevoie de prea multa munca de convingere.

Taur si Scorpion

Le place sa se bucure de fiecare pas erotic al aventurii lor. Nu se grabesc pentru ca stiu ca atentia pe care o acorda preludiului construieste tensiunea de sexuala de care au nevoie pentru un final de partida care le va zgudui lumea. Le place sa se priveasca in timp ce fac dragoste si sa-si observe reciproc reactiile de placere intensa.

Gemeni si Sagetator

Aventurierii zodiacului formeaza perechea perfecta din punct de vedere sexual. Curiozitatea care ii defineste face ca exploararea sexuala sa depaseasca limite erotice greu de imaginat pentru altii. Le place sa schimbe cat mai des decorul intalnirilor pasionale, asa ca probabilitatea instalarii rutinei nu este valabila si in cazul lor.
Cam asa sta treaba.


Vezi si:

Scrie un comentariu