Zodii care isi gasesc marea dragoste in 2018! Au tot norocul din lume!

Fenomenele astronomice la care vom asista in 2018 vor aduce schimbari in dragoste si relatii pentru fiecare zodie.

2018, un an al extremelor in dragoste sau un an cu echilibru pe plan sentimental? Pentru cine dragostea va fi ceva greu realizat si ce zodii se vor bucura de echilibru emotional?

Exista sanse mari de oficializari si de implinire a visului de a aduce pe lume un copil… dar nu pentru toate zodiile.

 

BERBEC 2018

Relatiile nativilor Berbec vor fi din ce in ce mai bune, incepand cu luna Mai 2018, cand Uranus va intra in Taur. Pot sa apara noi persoane, poate chiar jumatatea sufletului vostru.

Multi nativi pot cere in casatorie pe cineva in acea perioada sau pot sa primeasca vestea ca vor fi parinti.

Dupa un zbucium sentimental, sfarsitul anului aduce pacea sufleteasca la care ati ravnit de mult timp, iar faptul ca veti fi la casa voastra, alaturi cel care va face fericiti, va trezi sentimente de recunostinta fata de Univers.

 

TAUR 2018

Relatiile afective ii vor bulversa pe nativii Taur in 2018. Veti avea parte de nenumarate „surprize”, totul se va precipita in lunile Mai, Iulie-August si Octombrie-Noiembrie.

Chiar si cele mai solide relatii vor fi zguduite din temelii, se repeta istoria din 2016, pe care au trait-o nativii Taur-Balanta (opozitia Jupiter-Uranus) , numai ca sub o maniera mult mai subtila, cu aer de santaj, de amenintare.

Relatiile ce se vor construi in acest an vor fi atipice, veti accepta mult mai multe defecte la partener.

 

GEMENI 2018

Capitolul sentimental pentru nativii Gemenii in 2018 nu pune decat paie pe foc: vor exista episoade de certuri, de dispute, de amenintari, iar in urma acestor altercatii Gemenii se pot trezi si singuri.

Lunile Iunie-Iulie vor fi cele mai tensionate la acest capitol, Gemenii nu vor mai trece cu vederea greselile pe care le fac ceilalti fata de ei, motiv pentru care 2018 va fi un an al adevarului.

Totusi, la finele anului, cei din semnul Gemenilor au posibilitati de a intalni persoane noi, de a oficializa o relatie. Astfel, incepand cu Septembrie-Octombrie 2018, Gemenii se pot implica in aventuri.

 

RAC 2018

Dragostea va fi incercata din plin de cei doi malefici din Capricorn, Saturn si Pluto, aflati in casa a VII-a, a casatoriei.

Astfel, in 2018 Racii vor da dovada de severitate, aroganta, se vor arata mult mai capriciosi si mofturosi, nu vor mai tolera nicio greseala din partea partenerului.

Poate cel mai important aspect al acestor schimbări sentimentale este conștientizarea că puteți să aveți grijă singuri de propria persoană și că nu mai depindeți ca până acum de cineva, în special de partenerul sentimental.

 

LEU 2018

Din mai 2017 Karma se află în domiciliul Leilor și va sta aici până pe 6 Noiembrie 2018. Acest interval de timp este prielnic nativilor Leu pentru a iniția noi relații, pentru a consolida relațiile deja existente prin trecerea la un alt nivel (nașterea unui copil), iar acolo unde sunt probleme în cuplu, se recomandă mai multă sinceritate.

În 2018 sufletul pereche poate să apară în orice moment și puteți să îl întâlniți în situații neașteptate. Norocul este de partea voastră dacă doriți să cereți în căsătorie pe partener.

 

FECIOARĂ 2018

Începutul anului 2018 va fi unul de pomină, eclipsele ce se vor construi în lunile Ianuarie-Februarie pot să aducă pentru cei din semnul Fecioarei noi relații, oficializarea relației cu partenerul de viață, care își dorește un cămin, totodată pot veni pe lume copii.

Acțiunile inițiate în aceste luni vor fi benefice și de bun augur până în lunile Iulie-August, prin urmare, în aceste circumstanțe, posibilitățile ca nativii Fecioară să înceapă ceva profesional alături de persoana iubită sunt destul de mari.

 

BALANȚĂ 2018

Cea mai bună veste în 2018 se înregistrează la capitol afectiv. După 7 ani, în care nativii Balanță au avut parte de parteneri imprevizibili, mereu puși pe fugă, schimbători, anul acesta, odată cu intrarea lui Uranus în Taur, totul se va schimba: echilibrul se va restabili în viața voastră.

Relațiile care s-au construit în ultimul an de zile vor trece peste un prag al încercării, menit să aducă prosperitate relației.

În urma acestor confruntări ce se vor evidenția la sfârșitul lunii Ianuarie, cât și începutul lui Februarie, acești nativi vor fi nevoiți să treacă la pasul următor: oficializarea relației, aducerea pe lume a unui copil.

 

SCORPION 2018

Începutul lui 2018 este ca o undă de șoc pentru multe familii unde se găsește un nativ Scorpion, se va dori independență, iar dragostea va fi interpretată diferit de către fiecare partener.

Perioada retrogradării lui Marte și a lui Venus în casa sentimentelor va pune la încercare fidelitatea Scorpionilor, care, împinși de un instinct puternic, vor fi de nestăpânit, însă tocmai aceste momente de retrogradare vin să le vorbească despre moralitatea cumpătării, despre înfrânarea dorinței. Într-un cuvânt, anul 2018 va fi un an al extremelor.

 

SĂGETĂTOR 2018

Sfera sentimentală în 2018 va fi pusă la încercare de Univers, Săgetătorii vor fi nevoiți să aleagă între minte și inimă. Prima opțiune îi va împinge pe acești nativi în preajma unor persoane sus-puse, scopul lor fiind câștigul pe plan financiar.

Toată această strategie va produce o ruptură sufletească, în urma căreia Săgetătorii își vor pierde mult din libertate.

Sunt șanse ca Săgetătorii să se îndrăgostească la prima vedere în vară, dar odată cu începutul toamnei vor avea parte de o surpriză: fie aflați că acea persoană vă ascunde un secret, fie voi înșivă sunteți implicați într-o relație și partenerul va afla despre ea.

 

CAPRICORN 2018

Capitolul afectiv pentru nativii Capricorn în 2018 va fi, din păcate, unul dintre cele mai afectate. 2018 va fi un an al extremelor din punct de vedere sentimental, Ianuarie-Februarie va aduce o revoltă în plan fizic, întrucât vă puteți îndrăgosti la prima vedere de cineva, persoană care poate fi fie dintr-o pătură socială superioară statutului vostru, fie dimpotrivă.

La o primă vedere, vom observa că toate planetele mari sunt în case sentimentale, ceea ce face ca nativul Capricorn să fie pus în dificultatea de a lua o decizie. De asemenea, vor fi și nativi Capricorn care se vor implica într-o relație extraconjugală.

 

VĂRSĂTOR 2018

Dragostea în 2018 pentru nativii Vărsător va fi asemenea unui reactor nuclear, vor fi prinși în tot felul de planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare. 2018 vine să vă ajute să treceți la un alt nivel: fie se vor naște prunci, fie vă veți muta la casa voastră.

Tot ceea ce veți începe în primele luni ale anului va fi utilizat în Iulie-August, momentul constituirii celor 3 Eclipse. Vărsătorii vor fi plăcut impresionați să afle că o persoană cu care au colaborat în trecut îi recomandă unui specialist sau chiar își doresc să reia legătura în scopul desfășurării unor activități economice, dar, pe parcurs, lucrurile vor ajunge în sfera afectivă.

 

PEȘTI 2018

Anul 2018, din punct de vedere sentimental, se poate împărți în doua perioade. În prima parte a anului, până la începutul lunii Mai, primele eclipse pot să aducă pentru marea majoritate a Peștilor o nouă relație, oficializarea relației existente, iar acolo unde deja este o relație, șansele ca Universul să vă dăruiască un prunc sunt mari.

Din luna Iunie, odată cu schimbarea Karmei Pozitive în Leu, pentru voi vor veni noi provocări profesionale, în schimb latura erotică și sentimentală va avea nevoie de multă diplomație. Schimbările cele mai importante ale acestui capitol vor începe după luna Noiembrie 2018.

Top 3 zodii cu un destin crunt – Trec din lac în puț!

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI