Vrei să scapi de coșuri și puncte negre dar cremele sunt foarte scumpe? Am găsit cea mai bună metodă! MASCĂ DE FAȚĂ DIN 2 INGREDIENTE pe care le ai 100% în casă!

Incearca acasa aceasta masca si rezultatele pe care le vei avea te vor surprinde! 

Despre acnee s-au scris foarte multe lucruri pana acum, mai ales ca toti am avut macar odata un cos.

Totusi lucrurile evolueaza, iar noi mereu cautam alte raspunsuri la vesnica intrebare – cum pot sa scap de cosuri?

 

In acest articol va vom prezenta o masca foarte simpla si cu bani putini,  dar care va va ajuta sa scapati de aceste probleme. Masca propusa  calmeaza si hidrateaza pielea fetei.

Ingrediente :

  • 2 boluri,
  • 1 ou,
  • șervețele de hârtie, prosoape de bucătărie de hârtie sau hârtie igienică.

 

Preparare și folosire:

 

In primul rand, se taie șervețelele de hârtie în bucăți mici , după cum este necesar , în funcție de locul pe care doriți să aplicați masca : obraji , frunte, bărbie .
Dupa aceea , se separă gălbenușul de albuș si se amesteca bine albușul cu o furculiță.  Aplicati albusul pe fata si așezați șervețele de hârtie peste .Lăsați cel puțin 30 de minute sa actioneze sau până când servetelele sunt uscate .

Dupa expirarea timpului, se spala cu apa calduta. Albusul va va ajuta sa eliminati impuritatile si punctele negre. Se usuca putin fata si se aplica galbenusul de ou, se lasa sa actioneze zece minute.

La final se clateste din nou fata. Daca aveti in casa apa minerala carbogazoasa, puteti sa efectuati aceasta clatire cu ea. Este foarte buna.

 

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu