VIDEO: Ne vinde pas cu pas! Dragnea s-a dus la Viena sa dea asigurari ca Schweighofer va putea TAIA padurile Romaniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, la Viena, cu cancelarul Austriei, Christian Kern, unde a discutat despre taierile de paduri din Romania.

„Romania va fi deschisa spre companiile austriece”, a dat asigurari Dragnea.

PSD si Liviu Dragnea au acuzat de nenumarate ori guvernul tehnocrat ca este antiroman si ca vinde tara strainilor, favorizand companiile occidentale.

Iata ca acum Dragnea s-a dus personal pana la Viena pentru a da asigurari ca firmele din Austria nu vor avea probleme in exploatarea padurilor romanesti.

„Am discutat astazi cu Christian Kern, Cancelarul Austriei, despre programul economic al PSD pentru a aduce mai multi romani in clasa de mijloc, despre dezideratul firesc al accederii Romaniei in Schengen, despre cooperarea noastra in cadrul strategiei Dunarii.

Totodata, cum in programul nostru de guvernare avem un proiect de impadurire masiva, am discutat si despre taierile de paduri. Am spus ca vom introduce reguli clare, precise si dure in ceea ce priveste regimul taierilor forestiere.

Romania va fi deschisa spre companiile austriece, cu conditia sa respecte legea si protectia mediului”, a anuntat Dragnea pe Facebook.

Drept multumire, cancelarul Austriei a declarat ca il sprijina pe Dragnea.

Sursa: AKTUAL24.RO

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!


Scrie un comentariu