VIDEO: Copil de şase ani EROU în Vaslui. Şi-a salvat surioarele din flăcări

O intamplare incredibila, petrecuta la Vaslui, ne intareste convingerea ca in zi de sarbatoare se petrec minuni. Copiii unei familii sarmane au scapat din incendiul care le cuprinsese casa dupa ce baietelul de 6 ani al familiei si-a luat in brate surorile si a fugit cu ele in strada.

„Am luat fata in brate. Pe Ioana am luat-o de mana si pe Amalia am luat-o in brate”

Cand infernul s-a dezlantuit, Emanuel si surorile lui dormeau singuri in casa! Ioana si Amalia nu s-ar mai fi trezit vreodata, daca fratele lor n-ar fi sarit din pat!

„Era foc in casa. Nu mi-a fost teama”, a spus el.

„A fost curajos! A luat-o pe cea mare si pe cea mica in brate, a lasat usile deschis si a iesit in drum”.

Scapat din foc, baiatul si-a dus surorile pana unde au putut s-alerge…

In in urma lor, flacarile au lasat doar scrum! Miracolul s-a infaptuit insa: in ochii bunicilor veniti intr-un suflet acasa si ai vecinilor care le-au sarit in ajutor, Emanuel e un erou. Si-a scos din flacari surorile si de-atunci nici ca mai pleaca de langa ele.

 

Bunicilor aproape ca nu le-a venit sa creada ca isi strang, din nou, nepotii in brate. Se gandesc, cu groaza, ce s-ar fi intamplat daca s-ar fi intamplat vreo nenocorire: parintii micutilor sunt plecati, la munca, in Spania.

Bietii batrani incearca sa le ofere tot ceea ce au nevoie, dar acum , misiunea le este mult ingreunata de nenorocirea ce s-a abatut asupra lor. Bunicul crede ca focul a pornit de la o scurgere de gaze de la butelie. Toti stau acum la mila satenilor, care au incercat sa-i ajute cum pot.

Citeste si:


 

Scrie un comentariu