Vestea tristă a acestei zile. Din păcate, este vorba de Michael Schumacher…

Vestea tristă a acestei zile. Din păcate, este vorba de Michael Schumacher…

Au trecut circa trei ani și jumătate de când Michael Schumacher a suferit un accident la schi,

iar fostul mare campion din Formula 1 este în continuare într-o stare severă. Din păcate, șansele acestuia de a-și reveni sunt infime.

Publicația spanionlă Las 2 Orillas a publicat detalii cutremurătoare despre starea de sănătate a pilotului german.

Acesta a ajuns la 45 de kilograme, nu poate vorbi sau merge și este ajutat de 15 specialiști care îl asistă zi și noapte pentru a putea să respire artifical.

Spaniolii mai scriu că sa speră în continuare într-un miracol și încearcă în fiecare zi să îl ducă în grădină cu ajutorul unui scaun cu rotile. ”Fiecare încercare e un eșec”, mai scriu spaniolii.

Vila familiei lui Michael Schumacher continuă să fie bine păzită, pentru a nu le permite jurnaliștilor sau a altor curioși să se apropie.

Fostul septuplu campion din Formula 1 este vizitat doar de fratele său Ralf, alți membri ai familiei și de prietenii foarte apropiați precum Flavio Briatore, Ross Brawn sau Jean Todt.

Informațiile despre starea de sănătate a fostului pilot sunt foarte rare, mai ales că familia acestuia face eforturi pentru ca în presă să apară cât mai puține astfel de detalii.

O publicație a fost amendată cu 50.000 de euro după ce a susținut în mod fals că acesta va putea merge din nou,

iar mai multe site-uri au publicat în dese rânduri informația eronată cum că Michael Schumacher a murit.

Michael Schumacher, primul MESAJ după patru ani de la accident

Veşti de ultimă oră despre Michael Schumacher! După patru ani de la accident, fostul pilot de Formula 1 a reuşit să transmită un mesaj.

La aproape patru ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 pare să se îmbunătăţească, spun apropiaţii familiei.

Presa germana scrie că familia fostului pilot de Formula 1 încă speră la un miracol, chiar dacă acesta încă nu se poate mişca sau vorbi. “Corinna şi copiii speră la o minune medicală”.

Un prieten de familie a povestit, conform Daily Mail, că Michael Schumacher “trimite mesaje din universul lui îndepărtat” de când a fost adus în casa lui Geneva, Elveţia.

Michael Schumacher se află în perioada de recuperare în urma accidentului la schi, suferit în decembrie 2013.

Revista Bunte a publicat noi informatii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher.

Fostul mare campion al Formulei 1 este imobilizat de aproape 4 ani, dupa un accident suferit la schi. El a fost pentru cateva luni in coma.

Potrivit jurnalistilor germani, starea lui Schumahcer s-a ameliorat, iar acesta se afla la locuinta sa din Lake Geneva, Elvetia. Totusi, el nu se poate misca si comunica cu dificultate.

“Transmite mesaje pe care doar putini le inteleg, probabil doar oamenii care il cunosc cu adevarat. Corinna si copiii spera ca se va intampla un miracol medical”, scrie Bunte.

Familia pilotului F1 Michael Schumacher speră într-o recuperare medicală miraculoasă după ce au apărut semne care indică posibilitatea reluării activităţilor celebrale.

Medicamentele şi tratamentul costă o avere pe săptămână

Tratamentul medical dedicat lui Michael Schumacher costă peste 100.000 euro pe săptămână şi legendarul pilot F1 este supravegheat în permanenţă de nu mai puţin de 15 medici şi asistente.

Cotidianul britanic care citează surse apropiate familiei susţine că starea lui Michael Schumacher este mai bună şi că fostul pilot “transmite semnale din lumea lui îndepărtată”.

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme,

iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

Într-o declarație de presă, aceasta a folosit pronumele “noi” în timp ce discuta planurile unui muzeu cu realizările pilotului.

“În toți anii activi, Michael și-a păstrat majoritatea mașinilor și multe cămăși și căști, iar în spatele minții noastre am planificat

mereu să le punem la dispoziția publicului”, a spus Sabine, semn că Michael Schumacher poate comunica dacă a ajutat la procesul decizional.

DISTRIBUIȚI