Vecina lor întindea mereu rufe murdare pe sârmă, soția a vrut să-i dea o cutie de detergent, crezând că e prea săracă să-și cumpere. Uite ce a descoperit atunci:

Uite ce nu știau ei despre acea greșeală, dar au aflat mai târziu…

,,Un cuplu de tineri proaspăt căsătoriți s-a mutat în apartament nou și își savurau cafeaua de dimineață împreună în bucătărie.

În blocul de vis-a-vis, se vedea o femeie pe balcon care întindea rufe. Le scutura bine și le așeza cu grijă.

Tânăra soție a rămas captată de gesturile sigure ale vecinei și i-a spus soțului:

– Tu vezi ce văd și eu?

– Ce? – bărbatul și-a scos nasul din telefon.

– Vecina din blocul de alături. Întinde rufe murdare. Oare de ce face asta?

– Hmm – nu bat până acolo. Așa o fi.

Femeia s-a ridicat și a mers spre fereastra bucătăriei să observe mai bine.

– Da! Întinde rufe jegoase! Poate nu are suficienți bani să cumpere un detergent bun.-

– Cine știe… – a părut nepăsător soțul.

Zilele treceau și tinerii își luau micul dejun împreună în fiecare dimineață. În fiecare săptămână, femeia observa cum vecina ei întinde iarăși rufe murdare.

Într-o zi i-a spus soțului:

– Mi-e milă de ea. Poate mă duc să-I duc o cutie de detergent de-al nostru.

Soțul nu și-a dat cu părerea. Și-a văzut în continuare de citit pe telefon.

Într-o zi, soția a exclamat uimită:

– Uite! Acum are rufe curate! Cred că și-a schimbat detergentul.

– Draga mea, am spălat ieri geamurile prin care privești.”

Sursa: Krespy

Citeste si: Ani de zile, eu si sotia mea ne-am certat incontinuu. Intr-o seara ne-am certat rau si ne-am jignit. M-am asezat jos in dus si am inceput sa plang si sa ma rog. A doua zi dimineata m-am apropiat de ea in pat si am intrebat-o

In orice cuplu exista conflicte mai mici sau mai mari. Unele dintre ele pot duce la destramarea relatiei, in timp ce altele – la consolidarea ei.

Dar ce poti face daca in relatia ta se duc adevarate razboaie? Renunti la ea sau lupti pentru ea? Iata ce solutie a gasit acest barbat pentru a-si salva casnicia, conform huffingtonpost.com.

“Fiica mea cea mare mi-a zis de curand: «Cea mai mare teama a mea cand eram mica era ca tu si mama veti divorta. Apoi, pe la 12 ani, mi-am dat seama ca lupta pe care ai dus-o tu pentru ca lucrul asta sa nu se intample a fost atat de grea, incat poate chiar ar fi fost mai bine daca ati fi divortat». Apoi a zambit: «Ma bucur ca ati ramas impreuna».

Ani la rand, sotia mea si cu mine am avut tot felul de conflicte. Uitandu-ne in urma, nici nu-mi dau seama exact ce ne-a adus impreuna caci personalitatile noastre erau complet diferite. Si cu cat marajul nostru inainta, cu atat diferentele dintre noi se accentuau.

Faima si averea nu ne-au facut casnicia mai usoara. De fapt, chiar au amplificat problemele dintre noi. Disputele noastre erau atat de constante incat devenise de-a dreptul dificil sa ne imaginam o relatie pasnica. Eram tot timpul defensivi, ne ridicasem un zid in jurul inimilor. Eram in pragul divortului, discutasem despre asta de nenumarate ori.

Intr-o zi, pe cand ma aflam in turneul de promovare a uneia dintre cartile mele, am avut o disputa telefonica iar sotia mea mi-a trantit telefonul. Eram singur, nervos si plin de frustrari. Ajunsesem la capatul rabdarii si al puterii. A fost momentul in care mi-am intors fata catre Dumnezeu.

Nu stiu daca strigatul meu catre Dumnezeu poate fi numit rugaciune, insa stiu sigur ca am fost atat de implicat cum n-am mai fost vreodata. Stateam sub dus, la hotel, si strigam catre Dumnezeu ca acest mariaj este gresit, iar eu nu mai pot suporta. Oricat de mult as fi urat ideea divortului, durerea de a fi impreuna era prea grea si mult mai mult decat puteam eu duce.

DISTRIBUIȚI