Vă mai aduceţi aminte de Guy Ecker, actorul din „Salome”? Cât de mult a îmbătrânit bărbatul după care suspinau toate femeile

Vă mai aduceţi aminte de Guy Ecker, actorul din „Salome”? Cât de mult a îmbătrânit bărbatul după care suspinau toate femeile

Guy Ecker s-a lansat prin rolurile pe care le-a avut în telenovelele „Cafea cu parfum de femeie” şi „Salome”. Actorul a făcut furori printre femei în urmă cu 15-20 de ani.

Cu toate că are acum vârsta de 56 de ani, Guy Ecker se menţine încă destul de bine. În imagini se poate observa trecerea anilor

pe chipul lui, deoarece are câteva riduri şi barba albă, dar este de înţeles, având în vedere vârsta pe care o are.

În anul 2000, Guy Ecker s-a căsătorit cu actriţa americano-mexicană Estela Sainz şi au împreună trei copii: Liam (12 ani),

Sofia (10 ani) şi Kaelan (7 ani). Guy mai are un fiu, Jon Ecker, născut la 16 martie 1983, dintr-o relaţie anterioară, care îi calcă pe urme în actorie.

Cum arată Gaviota, una dintre doamnele telenovelelor, la 52 de ani

În 1994 făcea furori într-una dintre cele mai frumoase și mai urmărie telenovele ale timpurilor,

„Cafea cu parfum de femeie”. Pe atunci avea 29 de ani, era în floarea vârstei și juca alături de un actor la care visa orice femeie – Guy Ecker.

Ea este Gaviota din telenovela care a așezat în fața ecranelor, zi de zi, milioane de telespectatori, dornici să vadă parcursul poveștii ei de dragoste cu personajul Sebastian.

Despre actriţa columbiană Margarita Rosa de Francisco este vorba, căci a jucat în numeroase producții spaniole,

dar rolul Gaviotei i-a adus celebritatea și a propulsat-o în topul celor mai mari doamne ale telenovelelor.

Iar diva nu s-a ocupat doar cu actoria, ci are multiple talente, cântă și de asemenea activează în televiziune și chiar și la 52 de ani este de o frumusețe rară.

Acum, la 23 de ani de la lansarea telenovelei care a scris file de poveste în amintirea multor telespectatori,

ne-o aducem aminte pe Gaviota exact așa cum era în film, tânără, creață și plină de viață.

Frumoasă este și acum, la 52 de ani, chiar dacă a suferit câteva transformări de-a lungul anilor.

Este pasionată de sport și are un trup de invidiat. Actrița nu a devenit niciodată mamă, în schimb, are doi căței frumoși pe care îi cosideră copiii ei.

 

DISTRIBUIȚI