Un nasture i s-a rupt în timp ce prezenta știrile la TV. Din păcate nu avea nici sutien…

Un nasture i s-a rupt în timp ce prezenta știrile la TV. Din păcate nu avea nici sutien…

O studentă a încercat să obțină un loc de muncă punându-și în evidență atuurile fizice. Un nasture care s-a desprins de la sacou i-a pus în evidență toate atuurile pentru un loc de muncă.

O tânără studentă la jurnalism, în vârstă de numai 21 de ani, s-a înregistrat prezentând un jurnal de știri cu un decolteu mai mult decât generos.

Enki Bracaj, din Tirana, Albania, și-a dorit foarte mult un job la postul de televiziune albanian, așa că s-a folosit de ceea ce i-a dat mama natură.

Și-a luat pe ea doar un sacou, fără sutien, iar nasturii i s-au descheiat în timp ce citea știrile.

Se pare că „eforturile” depuse de studentă au dat roade, pentru că directorii postului de televiziune au fost foarte impresionați. Aceștia au angajat-o imediat, potrivit Dailymail.co.uk.

Erau indragostiti nebuneste si au decis sa se casatoreasca. Abia in ziua nuntii au aflat adevarul unul despre celalalt si au inceput sa planga:

Se spune că dragostea vine atunci când nu te aștepți și în cele mai neașteaptate locuri și moduri și așa s-a întâmplat și cu un cuplu care a avut parte de o adevărată surpriză în legătură cu identitatea lor.

Jessica Gomes l-a întâlnit pe Aaron Bairos în 2007. La acel moment, cei doi, originari din Taunton Massauchusetts, erau elevi la două licee rivale.

Însă a fost dragoste la prima vedere pentru cei doi, care au început o frumoasă poveste de dragoste imediat.

Jessica și Aaron și-au dat seama curând că au un lucru în comun destul de neobișnuit: cei doi s-au născut în aceeași zi, pe 28 aprilie 1990.

Atunci când a aflat acest lucru, Jessicăi nu i-a venit să creadă și chiar s-a gândit că iubitul său face o glumă pe seama ei pentru a impresiona.

Însă, în curând, tânăra a aflat adevărul, în timp ce lua lecții de conducere împreună cu iubitul său și a aflat că Aaron nu a mințit-o deloc.

Mai mult decât atât, după 9 ani de relație, Jessica și Aaron s-au căsătorit, iar alături le-au fost familia și prietenii care le-au mai oferit o surpriză pe care o vor ține minte toată viața.

Bunica tinerei a scos la iveală un alt amănunt inedit. Aceasta a descoperit un ziar vechi din ziua în care Jessica și Aaron s-au născut și care menționa, printre altele, și nașterea celor doi pe 28 aprilie 1990.

Mai mult decât atât, nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă cei doi ar afla că au fost colegi la maternitate, în primele zile, mai ales că doar ei s-au născut în aceeași zi.

DISTRIBUIȚI