Un impostor si un cerșetor? Ce sume importante primește lunar Leonard Doroftei de la statul român, deși susține că moare de foame

În ultima vreme, fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, a fost capul de afiș al publicațiilor, el amenințând chiar și cu plecarea din țară.
„Am o stradă şi o sală de sport în Ploieşti care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a fost declarația disperată a „Moșului”.

De ceva vreme, Doroftei a intrat în război cu Primăria Ploiești, după ce aceasta din urmă l-a notificat că trebuie să-și închidă vestitul pub pe care îl deține, dat fiind că imobilul în care este situat are risc seismic. „Moșul” cere de la Primărie un nou spațiu în locul celui pe care trebuie să-l părăsească.

Deși susține că este lăsat să moară de foame, în luna iunie, el a încasat o rentă viageră de 9.124 de lei de la statul român. În mai, Leonard Doroftei a primit 9.133 de lei, iar în martie, 8.625 de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul Tineretului și Sportului.

O nimica toată în comparație cu realizarea internațională a acestuia. Totuși, nu se poate spune că este lăsat să moară de foame, conform Bugetul.ro.

Leonard Doroftei IN LACRIMI: „Mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”

Fostul sportiv trece prin clipe cumplite. Leonard Doroftei vrea să ajungă la un compromis cu oficialitățile din Ploiești. El vrea să facă pace cu Primăria din orașul natal și cere un nou spațiu în locul celui dinc are urmează să fie evacuat.

Acesta a declarat, pentru Liberatea, că este disperat și își dorește să ajungă la o înțelegere: „Nu cer luna de pe cer! Îi rog pe cei care au putere de decizie în Ploiești să mă ajute. Să facem un contract pe un an de zile pentru un spațiu cât de mic în care să-mi continui activitatea. Măcar să-mi termin contractele cu furnizorii. Am înțeles, nu se mai poate aici, dar ajutați-mă să nu mor de foame. Vă roagă Leonard Doroftei, cetățean de onoare al municipiului Ploiești! Am o stradă și o sală de sport în Ploiești care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”.

Leonard Doroftei urmează să fie evacuat, la finalul lunii august. El a primit spațiul respectiv de la Primăria Ploiești, în urmă cu 11 ani, când a fost numit și cetățean de onoare al orașului, Blocul prezintă un risc seismir ridicat, astfel că fostul pugilist a fost notificat să elibereze spațiul.

Cu toate acestea, el a declarat că a fost singurul înștiințat de acest lucru și că Primăria nu i-a anunțat și pe restul locatarilor din imobil. Leonard Doroftei a investit 200.000 de euro în această afacere și speră să nu o piardă definitiv.

IN CE TARA TRAIM? Militarii adună gunoaiele iar asistaţii social trândăvesc în cârciumi şi puşcăriaşii domnesc în închisori!

Militari români scoşi să cureţe mizeria de pe străzi şi parcuri, în timp ce firmele de salubrizare fac bani frumoşi din contractele publice, asistaţii social îşi fac veacul prin cârciumi, iar deţinuţii se odihnesc la umbră în închisori. Sub pretextul unei acţiuni voluntare, militarii au fost puşi să strângă gunoaie, să golească tomberoane şi să măture trotuare.

„Respectul societăţii pentru militari. Asistaţii sociali trândăvesc în cârciumi, puşcăriaşi domnesc în închisori, militarii adună gunoaiele pe 700 lei salariu de încadrare… Mulţumiri statului român”, a fost unul dintre comentariile care însoţeau imaginile de la acţiunea de „voluntariat” a militarilor.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI