Un detaliu foarte important! Ce trebuie să mănânci înaintea unei partide de amor ca să reziști mai mult….

Alimentele pe care le consumăm au un impact direct asupra hormonilor, asupra creierului și energiei noastre etc.

Este important să ştim că unele mâncăruri, consumate înainte de a face amor, ne ajută să ne îmbunătațim performanţa s… Desigur, nu fac minuni, însă cresc temperatura corpului, ccea ce are următorul efect: … de calitate.

Ce e bine să mănânci înainte:

Vanilie. Puterea vaniliei stă în aromă sa. Consumată înainte de act, creşte dorinţa de a te implica în acel act. Poţi pune câteva picături de esenţă de vanilie în apă, înainte de a te spală. Sau poţi consumă îngheţată cu vanilie.

Avocado. Este bogat în atioxidanti. Conţine vitamina E, vitamina B, potasiu. Consumat cu regularitate, poate preveni bolile de inima. Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi, de asemenea, are efecte benefice asupra vieţii. Dacă vei mânca avocado, vei constata că stimulează dorinţa.

Banane. Sunt bogate un potasiu, un nutrient care creşte puterea fizică a fiecăruia, deci orgas…va fi mult mai intens. Potasiul şi vitamina B produc hormoni necesari.

Rodiile. Datorită antioxidanţilor, te pot ajută să ai parte de o partida de neuitat. Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

Somon. Poate deja ştiai că somonul este o sursă bogată de Omega 3 şi acizi graşi care te ajută să îţi menţii inima sănătoasă.

Dar, un lucru mai puţin ştiut este legătură pe care o poate avea cu o noapte plină de… pasiune. Acizii graşi le permit hormonilor să funcţioneze aşa cum prebuie. În plus, cresc nivelul dopaminei din creier. Rezultatul: o noapte pe care nu o vei uită prea curând.

Ardei iute. Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi stimulează terminaţiile nervoase. Te va face să te simţi mult mai excitat/a.

Ciocolată. Ciocolată neagră în special este un cunoscut afrodisiac. Dacă o vei consumă înaintea actului, atunci vei simţi o stare de euforie în timpul acestuia

 

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu