Un chirurg român i-a spus unui pacient să-și vândă casa pentru operație. Imaginați-vă că bietul om suferise un accident rutier, a fost operat o dată și urma să facă asta din nou. I-a explicat medicului că nu are bani, că sunt amărâți. Nici că i-a păsat. Dar viața i-a întors-o rău doctorului: ce-a pățit chiar el:

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și cei de la Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române au surprins în flagrant delict un medic, în timp ce primea 800 de

euro de la un pacient, pentru a-și îndeplini atribuţiile de serviciu. Inițial îi spusese pacientului să își vânda casa dacă nu are bani.

Un medic specialist din Târgu Mureș a fost surprins în flagrant delict, în timp ce primea 800 de euro de la un pacient, cu scopul de a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.

În fapt, în luna iulie a anului trecut, pacientul a fost victima unui accident rutier, în urma căruia a fost operat de către medicul în cauză, urmând ca, ulterior, să fie operat din nou.

La data externării, medicul i-ar fi spus soţiei pacientului că o astfel de operaţie costă 1.000 de euro, sumă care trebuie împărţită cu medicul anestezist şi cu medicii rezidenţi.

Întrucât familia pacientului nu are posibilităţi materiale, i-ar fi spus medicului că îl vor contacta când vor obţine banii respectivi.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, medicul specialist ar fi condiționat efectuarea unei a doua intervenții chirurgicale de plata „datoriei” de 1.000 de euro pentru prima operație,

îndemnându-i pe pacient și aparținător să vândă diferite bunuri din gospodărie şi chiar locuinţa, dacă este nevoie pentru obținerea acestor sume de bani.

Medicul a fost reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „luare de mită”.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Le-a făcut omletă copiilor la micul dejun, înainte de școală, dar peste câteva ore a primit un telefon: ,,Doamnă, copiii dumneavoastră sunt morți” Uite cum și-a ucis copiii, greșeala mortală pe care nu o știe nimeni

O mamă din Mexic trece prin clipe imposibil de imaginat după ce micul dejun pe care l-a pregătit familiei i-a ucis copiii.

Femeia a făcut o greșeală pe care o fac mulți fără să știe, iată despre ce e vorba.

Josefina s-a trezit dis-de-dimineață, a mers la cumpărături pentru a lua tot ce îi trebuia pentru micul dejun copios al copiilor care trebuiau să meargă la școală:

Augustin, în vârstă de 8 ani, și Maria, în vârstă de 6 ani. Femeia s-a gândit să le facă tortilla cu ouă și șuncă, dar și suc de portocale proaspăt.

Cei mici s-au spălat pe mâini înainte de masă, au mâncat cu poftă și au plecat la școală, dar câteva ore

mai târziu erau în stare gravă, mama, disperată, a aflat asta printr-un telefon care a distrus-o.

Copiii erau în spital fără prea multe şanse de supravieţuire din cauza febrei puternice cauzate de Salmonella, conform trendingbuzzer.com

Testele medicale realizate în spital au demonstrat că bacteria se afla în micul dejun pe care mama îl pregătise cu atâta dragoste…

După ce au stat de vorbă, mama și medicii au ajuns la concluzia că în timp ce pregătea micul dejun,

Josefina a folosit telefonul mobil pentru a răspunde unor mesaje trimise de soțul ei, și, cel mai probabil, așa a ajuns să contamineze mâncarea cu salmonella.

Acum femeia folosește orice ocazie pentru a-i avertiza pe toți părinții să nu mai atingă telefoanele în timp ce pregătesc mâncarea.

Intoxicaţia sau toxiinfecţia alimentară cu salmonella este o infecţie bacteriană cauzată de o varietate de tipuri ale bacteriei salmonella.

Intoxicaţia alimentară cu salmonella se transmite de la fecalele persoanelor infectate sau animale, prin alimente şi băuturi, conform a1.ro.

Potrivit aceleiași surse, alimentele care sunt cel mai frecvent contaminate cu salmonella includ ouăle și carnea de pasăre insuficient gătită, deși orice aliment poate fi contaminat

dacă intră în contact direct cu o persoană bolnavă ce nu își spală mâinile, sau dacă intră în contact cu alte alimente deja contaminate.

Cea mai bună cale de a evita o tragedie este aceea de a ne spăla bine pe mâini înainte de a pregăti masa.

Simptomele salmonelei sunt următoarele:

– febră şi frisoane

– dureri de cap;

– episoade diareice, dintre care unele pot conţine diaree cu sânge;

– greaţă şi vărsături;

– dureri abdominale severe şi crampe.

DISTRIBUIȚI