Un caine doarme in fiecare noapte langa mormantul stapanului. Povestea este emotionanta

Cainele Capitan merge in fiecare noapte langa mormantul stapanului lui. Acolo doarme. Povestea animalului este emotionanta. Este o dovada a loialitatii cainelui. Capitan nu a renuntat la acest obicei nici dupa mai multi ani de la moartea stapanului.

Cainele care doarme in fiecare noapte langa mormantul stapanului

Totul a inceput pe 24 martie 2006, in Villa Carlos Paz Cordoba, Argentina. Este ziua in care Miguel, stapanul lui Capitan, a murit. Cand a vazut ca stapanul lui nu este acasa, cainele a inceput sa il caute. Nimeni nu intelege cum a ajuns animalul tocmai la mormantul lui Miguel. Cautandu-l, a ajuns, cumva, la cimitirul din zona. De atunci nu s-a mai intors acasa. In fiecare noapte doarme aproape de Miguel.

Barbatul cumparase cainele, un ciobanesc german, pentru a-l face cadou fiului sau, Damian. Sotia lui Miguel, Veronica, spune ca ea si fiul ei nu puteau gasi cainele nicaieri. Au fost surprinsi cand au vizitat mormantul barbatului si au descoperit ca acolo era si animalul lor de companie. Nu puteau intelege ce se intampla. Se bucurau insa ca l-au gasit si credeau ca acum il pot lua acasa. Dar Capitan a refuzat sa se intoarca. A preferat sa ramana alaturi de Miguel.

Sunt multi cei care cunosc povestea emotionanta a cainelui. Cimitirul a devenit casa lui. Oamenii care il vad il hranesc. S-au obisnuit cu prezenta lui acolo. Directorul cimitirului, Hector Baccega, spunea ca animalul merge cu el la plimbare, insa in fiecare seara, la ora 18, se intoarce la mormant.

Cand afli astfel de povesti nu poti sa nu te gandesti la relatia frumoasa care se poate naste intre un animal si un om.

Sunt anumite legaturi care pot continua chiar si dincolo de moarte. Ajungem la concluzia ca, intr-adevar, cainele este cel mai bun prieten al omului. Ni se confirma, din nou, ca si animalele au sentimente.

Sursa: teotrandafir.com

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu