Un avion cu 71 de persoane la bord s-a prăbușit: nu există supraviețuitori. PRIMELE IMAGINI CU MOMENTUL IMPACTULUI

UPDATE 16:00 Salvatorii au confirmat că au găsit două cadavre, dar căutările sunt extrem de dificile, deoarece resturile tragediei aeriene sunt împrăltiate pe o rază de câţiva kilometri.

UPDATE 15:45 Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut înfiinţarea unei comisii speciale de anchetă pentru acest caz.

UPDATE 15:20: Reuters scrie că toate cele 71 de persoane aflate la bordul aeronavei au murit. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a transmis condoleanțe familiilor victimelor incidentului aviatic.

UPDATE 15:15: La fața locului intervin 150 de echipaje de pompieri care acționează cu 20 de autospeciale și alte vehicule.

UPDATE 15:10: Reprezentanții Aeroportului Internațional Domodedovo au declarat că aeronava a fost inspectată înainte de decolare și nu au existat semne care să prevestească tragedia.

UPDATE 14:50: Potrivit presei ruse, LifeNews.ru, s-a declanșat o anchetă pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

La fața locului urmează să sosească Ministrul Transporturilor Federației Ruse, Maxim Sokolov, pentru a analiza cazul.

Din primele informații, înainte de a se prăbuşi, avionul a coborât de la 1800 la 1500 de metri, apoi s-a ridicat

iar la 1.800 de metri, a intrat în picaj până la altitudinea de 900 metri, apoi a dispărut radare.

O aeronavă tip Antonov An-14 a companiei Saratov Airlines a dispărut de pe radar, scrie RT.

La bordul aeronavei se aflau 65 de pasageri și 6 persoane care făceau parte din echipaj. Printre victime s-ar număra chiar și un copil.

AP scrie că aeronava s-a prăbușit lângă Moscova

BBC notează că aeronava avea ca destinație orașul Orsk. O sursă a serviciului de ugențe a declarat pentru Interfax că aeronava s-a prăbușit și că „nu există șanse” să fie supraviețuitori.

Avionul a dispărut de pe radarul turnului de control după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, a declarat o sursă a serviciului de urgență pentru presa rusă.

A născut un băiețel… rar. Un caz la un milion: ”Moaşa s-a uitat la mine, apoi la tatăl lui, apoi iar la mine şi tot nu îi venea să creadă” Ce era în neregulă cu cel mic:

Catherine Howarth (32 de ani), o femeie de origine nigeriană, care locuiește în Milton Keynes, Marea Britanie, a fost foarte surprinsă când și-a văzut bebelușul pentru prima dată.

Micuțul Jonah are pielea deschisă la culoare, ochii verzi și părul șaten, iar cei de la spital au fost la fel de uimiți când l-au văzut. Un astfel de caz se întâmplă extrem de rar – unul la un milion.

„Asistenta de la maternitate s-a uitat la mine, apoi la Jonah, apoi din nou la mine și nu-i venea să creadă.

Pielea unor bebeluși se închide la culoare după câteva săptămâni de la naștere, dar Jonah este complet alb acum, la câteva luni.

Ni s-a spus că probabil avem o genă recesivă. Părinții mei sunt din Nigeria și, din câte își amintesc, nu a mai fost un asemenea caz printre membrii familiei mele”, povestește Catherine.

Soțul ei, Richard (34 de ani), a fost la fel de uimit când și-a văzut fiul pentru prima dată, Jonah fiind primul copil al cuplului.

Culoarea pielii lui nu contează, ci important este că Jonah e un băiețel sănătos, puternic și vesel este tot ceea ce contează, a spus el.

Cei doi spun că este foarte puțin probabil ca ei să mai aibă un alt copil alb, deoarece pentru aceasta este nevoie de o combinație extrem de rară a genelor.

Sătul să fie bătut de poliţişti, un elev din Buzău dus la secţie a pornit camera telefonului. „Te joc în picioare, panaramă!” Ce a urmat este halucinant:

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la Liceul cu Programul Sportiv din Buzău, acuză că a fost bătut în repetate rânduri de poliţiştii din comuna Cernătești.

Băiatul susţine că şeful de post din localitate l-a agresat fizic și verbal în timp ce a fost audiat, duminică, la postul de poliție din localitate.

Mihai E. locuiește în Cernătești alături de bunicul său, după ce mama lui a plecat la muncă în străinătate, iar tatăl a decedat.

Elev la Liceul cu Programul Sportiv din Buzău, băiatul povestește că nu este ușă de biserică, dar că i se pare nedrept modul în care a fost tratat de șeful de post din Cernătești:

„Duminică, după ce ne-am jucat fotbal, m-am luat de un băiat de la noi din comună. Mama lui s-a dus și m-a pârât la poliție. Domnul Eusebiu și încă doi polițiști au venit după mine la magazin și m-au dus la secție.

Acolo m-a înjurat de mama și m-a lovit cu palma și cu pumnul. Nu e prima dată când mă bate.

M-a mai bătut o dată, mai demult, când am fost eu implicat într-un scandal în comună”, a relatat tânărul, care s-a ales cu o amendă de 300 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Imediat după incident, băiatul a chemat salvarea, care l-a dus la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Medicii de aici i-au dat drumul acasă.

Potrivit reporterbuzoian.ro, un alt echipaj de poliție sosit la spital i-a mai aplicat tânărului o amendă pentru apelarea fără motiv a numărului unic de urgență 112.

Sătul să fie agresat de fiecare dată, tânărul spune că și-a făcut curaj și a pornit camera telefonului.

Nu a reușit să înregistreze decât discuția cu persoana presupusă a fi șeful de post din comună.

„De ce l-ai scuipat, mă, p….ă? Băi, p..ă, te-am văzut, f…ţi gura m..ii, că te joc în picioare, nesimţinute! Te joc în picioare!

M-am uitat pe camere, băi panaramă! Vrei să te joc în picioare, nesimţitule? F…ţi gura m..ii de animal”, se aude persoana presupusă a fi șeful de post din comună.

IPJ Buzău a confirmat că se efectuează verificări cu privire la aspectele relatate de minor.

DISTRIBUIȚI