ULUITOR: In sfarsit CRISTIAN CIOACA a marturisit ce a facut cu ELODIA si unde e trupul acesteia.

„pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia„.

Cristian Cioaca a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru omorul Elodiei Ghinescu, iar acuma Cristian Cioaca ajuta colegi de celula, relateaza exclusiv24.net.

Fostul politist este foarte respectat de detinutii, ba chiar ii se cere sfaturi, de care l-au poreclit „politistul zambitor”. „La inceput nu a fost privit cu ochi buni, unii detinuti care nu-l suportau, mai ales pentru ca fusese politist, intentionau sa se ia de el, sa caut scandal, sa-l umileasca. Insa Cioaca i-a „dovedit” prin felul lui de a fi, a impus respect”, spun sursele noastre.

Colegii lui de suferinta il intreaba pe Cristian Cioaca cum sa se apere in istanta, si cum sa formuleze o cere, iar acesta ii ajuta. Fostul politist refuza insa sa spuna daca zambetul sau are vreo semnificatie atunci cand este intrebat Cristian Cioaca a fost interogat de colegii lui de celula de mai multe ori ce s-a intamplat cu Elodia si daca a omorat-o, asa cum sustin procurorii.

„Daca e moarta, n-am ucis-o eu, asta e sigur. Sunt nevinovat si o sa ma lupt pana la capat ca sa demonstrez acest lucru„. Procurorii aratau in rechizitoriu ca, in noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia„.

Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai usor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul politist a fost condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare.

Scrie un comentariu