Uite ce numere trebuie să joci la loto în funcție de zodie. Nimeni nu știe asta

De multe ori ne-am întrebat ce numere trebuie să jucăm la loto. Iată ce spune astrele legat de numerele pe care trebuie să le joci la loterie.

 

Tot astrele ne dezvăluie și modul în care trebuie să cheltuim banii câștigați la loto. Numerele norocoase ale fiecărui semn zodiacal le regăsiți mai jos.

 

Berbec

Când vine vorba de bani,ai un talent nativ de a menține un echilibru între a cheltui și a economisi.

În plus,ești o persoană vizionară căreia în place să se implice în activități menită să îmbunătățească viața semenilor.

Numere norocoase
4,7,8,12,13,17,22,26

 

Taur

Îți plac banii și faci orice îți stă în putință ca să nu duci lipsă de nimic. Visezi la câștiguri mari care să-ți permită plăceri materiale și culinare.

Din păcate,cu toate că participi la jocuri precum loteria,ai prea puțin norocși numai dacă muncești mult ai tot ce-ți dorești.

Numere norocoase
2,4,6,11,12,16, 20,29,37,47

 

Gemeni

Nu te poți decide ce să alegi dintre lucrurile care-ți sunt utile și cele care-ți fac plăcere.

Chiar dacă ai ajuns la concluzia că banii sunt precum un rău necesar,nu te gândești prea mult la aspectul economisirii lor.

Numere norocoase
3,5,8,10,12,15,23

Rac

Poți câștiga foarte ușor și la fel de ușor poți să-i cheltuiești. Totuși,nu ești o persoană foarte cheltuitoare.

În general,îți place să investești și să economisești,privind cum se adună de la o zi la alta. Îți place să lași senzația că nu ai foarte mulți bani.

Numere norocoase
2,4,7,9,11,14,16,20,25

 

Leu

Îți place să fii înconjurată de lucruri moderne,în tendințe și,din fericire,banii nu sunt o problemă pentru tine,pentru că ai noroc de ei.

Rareori te gândești să economisești. Ești și o persoană generoasă,iar dacă un prieten are nevoie de ajutor,ești gata să-i dai și ultimul tău bănuț.

Numere norocoase
1,3,4,8,10,13,19,22

 

Fecioară

Știi foarte bine cum să faci pentru a nu duce lipsă de bani. Foarte atentă în privința cheltuielilor,încerci să economisești cât mai mult posibil pentru zile negre.

Plănuiești costurile în avans și nu cheltuiești prea mult. Din când în când,îți face plăcere să cumperi ceva frumos pentru tine.

Numere norocoase
2,5,7,12,14,23,32,41