Uite cat este de BUN LA PAT in functie de inaltime! Iubitul tau are mai mult de 1.70 m? :) Trebuie sa vezi…

Înălțimea influențează viața amoroasa a bărbaților, mai exact numărul de partneri pe care aceștia îi au, este concluzia la care au ajuns cercetătorii americani de la Universitatea Chapman din California.

Echipa a studiat peste 60.000 de bărbați și a găsit o legătură între înălțime și numărul de parteneri pe care subiecții i-au avut în trecut.

Concret, cercetătorii au stabilit că bărbații care au o înălțime sub cea medie (adică între 1,72 m și 1,77 m) au avut cu până la de trei ori mai puține partenere decât bărbații cu înălțimea peste medie.

De asemenea, bărbații cei mai scunzi dintre cei analizați au avut cea mai puțin activă viață se… dintre toți subiecții studiului, scrie Daily Star.

Autorul cercetării, David Frederick, a explicat rezultatele pornind de la supoziția că femeile, atunci când caută un partener, se gândesc la o înălțime minimă pe care bărbatul trebuie să o aibă.

Din acest motiv, spune Frederick, bărbații care respectă acest criteriu au de-a lungul vieții același număr de parteneri se…ali.

Citeste si

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu