UIMITOR! Ghimbirul vindeca CANCERUL ovarian, de prostata si de colon mai bine decat chimioterapia

Ghimibrul conţine gingerol, paradol şi shagaol, compuşi anticancer, aşa cum se arată într-un stutiu publicat în Jurnalul de Toxicologie.

Alte studii au dovedit şi ele cum ghimbirul acţionează şi distruge cancerul ovarian, de prostată şi cel de colon.

Mai mult, se crede proprietăţile ghimbirului sunt chiar mai puternice decât ale chimioterapiei.

Ghimbirul distruge celulele cancerigene la nivelul prostatei

Un studiu american, publicat în Jurnalul Englez de Nutriţie, a relevat faptul extractul de ghimbir poate stopa dezvoltarea celulelor cancerigene ale prostatei dacă se comsuma 100 mg/kg de greutate corporală.

Rezultatul a arătat ghimbirul a redus celulele cancerigene la 56% dintre subiecţi. Tot studiile au arătat 100 g de ghimbir proaspăt pe zi are aceleaşi rezultate la o persoană care cântăreşte 70 kg.

Ghimbirul nu afectează şi restul celulelor corpului, cum ar fi cele din stomac, care se divid la fel de rapid.

Luând înconsiderare toate aceste aspecte, ghimbirul poate fi un tratament foarte eificient în lupta împotriva cancerului de prostată, mai eficient decât chimioterapia.

Ghimbirul distruge celule cancerigene la nivelul ovarelor

Activitatea şi dezvoltarea celulelor cancerigene pot fi stopate de compuşii care există în ghimbir. Drept pentru care ghimbirul este cât se poate de eficient în prevenirea şi trataera cancerului ovarian.

Cercetătorii de la Asociaţia Americană de Cancer au arătat modul în care ghimbirul poate face asta, şi încă foarte bine. În plus, celulele cancerigene nu dezvoltărezistenţă la ghimbir, cum se întâmplă în cazul chimioterapiei.

Utilizarea ghimbirului şi tratament nu are nici atât de multe efecte negative, este mai puţin toxic şi nu dezvoltă resitenta, cum spuneam şi anterior.

Cancerul de colon

În 2003, cercetătorii au descoperit faptul ghimibrul previne apariţia cancerului de colon. Şiacesta nu este unicul studiu realizat pe acest subiect. În 2015, un atl studiu a scos la iveală faptul ghimibrul nu numai ameliorează, dar distruge de la rădăcina toate celulele cancerigene.

Ghimibrul este eficient în tratarea cancerului ovarian, de colon şi de prostată, nefiind la fel de agresiv precum este chimioterapia.

Asta înseamnă ghimibirul distruge celulele cancerigene şi lasă totul intact în urmă lui. În plus, nu este toxic.

sursa: sanatatea.ro


 

Scrie un comentariu