Uimește-ți familia cu prăjitura KREM A LA KREM! Este o prăjitura DELICIOASĂ care face furori pe internet și dă cu PACE în FAMILIE. Vezi mai jos cum se face pas cu pas…

Pentru blat:
6 ouă
6 linguri de zahăr
1 plic Creme Ole de ciocolată

Pentru crema:
250 ml frişcă lichidă
150 ml lapte rece
1 plic Creme Ole de vanilie

Pentru glazură:
100 g ciocolată
50 ml frişcă lichidă
50 g unt
1 lingură de coniac

Mod de preparare:

Blat:
Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se batspumă cu zahărul, la bezea. Apoi se adaugă câte un gălbenuş şi se bate un pic după fiecare. La sfârşit se adaugă Creme Ole de ciocolată şi se mai bate un pic, cât se omogenizeze. Setoarnă aluatul într-o tavă de 20/30 cm tapetata cu hârtie de copt. Se coace la foc mediu (180 grade) cam 25-30 minute. Seapasă blatul cu degetul, dacă adâncitură dispare imediat, înseamnă e copt. Se lasă la răcit.

Crema:
Se pun într-un bol frişcă, laptele şi praful de vanilie. Se bate cu mixerul cam 1 minut, crema trebuie se întărească destul de bine. Se întinde uniform pe suprafaţă blatului rece şi se bagăla frigider.

Glazură:
Ciocolată o topim într-un ibric împreună cu restul ingredietelor şi lăsăm la răcit.Când a ajuns latemperatura camerei, se toarnă pe prăjitură şi se întinde uniform.
Se da la rece până se întăreşte glazură.


Scrie un comentariu