Trei martori au recunoscut acuzatiile DNA impotriva lui Dragnea. Seful PSD risca 10 ani de puscarie

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) dezbat, marti, un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

O mica lovitura pentru Liviu Dragnea, in dosarul de instigare la abuz in serviciu. Adriana Botorogeanu, una dintre secretarele PSD, angajate fictiv la DGASPC Teleorman, a depus o cerere, prin avocat, in care recunoaste acuzatiile DNA.

Femeia nu este in sala de judecata, avocatul acesteia sustine ca clienta sa este grav bolnava si este internata in spital.

Jurnalistii prezenti la proces spun ca Dragnea arat a foarte ingrijorat. Jurnalistul Ionel Stoica, prezent la proces, anunta ca doi martori, dintre care unul este inculpat, au recunoscut acuzatiile DNA.

„Adriana Botorogeanu, una dintre secretarele PSD, angajate fictiv la DGASPC Teleorman, a depus o cerere, prin avocat, in care recunoaste acuzatiile DNA. Femeia nu este in sala de judecata, avocatul acesteia sustine ca clienta sa este grav bolnava si este internata in spital

Alta veste proasta pentru Liviu Dragnea, inca un inculpat recunoaste tot. Gheorghe Nicusor, fost sef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare, in fata Curtii Supreme:

‘Dupa ce m-am consultat cu avocatul meu, care mi-a explicat toate consecintele juridice, am hotarat sa fiu judecat in procedura simplificata, care presupune reducerea pedepsei.

Presedintele completului mi-a explicat inca o data consecintele acestei proceduri, si insist in aplicarea acestei proceduri’. Aceasta procedura implica reducerea pedepsei cu o treime”, a transmis Stoica pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, si cealalta secretara PSD care a fost angajata fictiv de Dragnea la CJ Teleorman a recunoscut acuzatiile.

„Este cosmar pentru Liviu Dragnea! Anisa-Niculina Stoica, fosta secretara la PSD, una dintre femeile care ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman:

„Am inteles care sunt consecintele procedurii de judecata simplificata, asa cum a explicat presedintele completului de judecata.

Doresc sa fiu judecata in aceasta procedura, cu reducerea limitelor de pedeapsa cu o treime. Cunosc invinuirile, nu am nevoie de explicatii suplimentare.

Imi mentin optiunea pentru aparatorul din oficiu”, a mai spus Stoica.

 

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sursa: aktual24.ro


Publicitate:

Scrie un comentariu