Trebuie sa te indragostesti de 6 ori inainte sa te casatoresti. Vezi care e motivul

Exista o multime de teorii legate de dragoste. Potrivit Women’s Health, trebuie sa te saruti cu 15 tipi inainte sa spui ca l-ai gasit pe cel sortit tie. O alta sursa sustine ca trebuie sa te indragostesti de doua pana la cinci ori inainte de a intalni marea iubire a vietii tale.

Ideea este ca niciodata nu trebuie sa te casatoresti cu primul barbat pe care l-ai intalnit.Atunci cand nu ai experimentat mai multe relatii, vei pune la indoiala dragostea pe care ti-o poarta cineva. Vei crede iubirea este superficiala, insa pe masura ce imbatranim,vom intalni mai multe persoane si vom sti sa spunem care este cu adevarat „alesul”.

Acestea fiind spuse, daca nu te-ai indragostit de urmatoarele sase ori inseamna ca nu esti gata sa te casatoresti.

1. De tine insati

Atunci cand nu simti nevoia sa raspunzi la un apel telefonic, sa auzi vocea cuiva sau sa iti faci griji ca il vei pierde, atunci inseamna ca esti gata sa incepi o viata noua. Fiindca esti impacata cu tine insati. Dragostea fata de tine este cea mai importanta iubire care exista si pana cand nu ai sapat suficient de adanc si nu ai invata ce insemni tu insati nu esti pregatita sa accepti iubirea altcuiva.

2. De jobul tau

Cariera este esentiala in viata. Ne face mai puternici si ne inspira in actiuni. Ne hraneste viata, orgoliul. Este fluxul constant de fericire, e ceea ce ne face sa ne simtim importanti in ochii celorlalti. Pana nu iti pui la punct cariera va fi greu sa accepti cu adevarat pe cineva in viata ta.

3. De locul in care traiesti

Inainte sa stabilesti o legatura indisolubila cu jumatatea ta ar trebui sa te simti legat de locurile in care te-ai nascut, in care traiesti. Ar trebui sa iubesti farmecul orasului tau, sa il cunosti pe de rost, cu bune si cu rele. Nici o poveste de dragoste nu trebuie sa ajunga in dormitor pana nu si-a trait primele clipe pe strada.

4. De cel mai bun prieten

Iubirea vietii tale nu vine in detrimentul iubirii fata de prietenii ta. Pana cand nu il iubesti pe prietenul tau cel mai bun in mod neconditionat, nu trebuie sa cauti relatii mai importante. Sa-ti iubesti prietenii inseamna sa inveti cum sa iubesti o alta persoana fara sa fiti conectati fizic. Daca ai reusit asta inseamna ca ai invatat sa ai grija de cei de langa tine fara macar sa ii atingi.

5. De visurile tale

Spre deosebire de cei multi care au venit si a plecat din viata ta, visurile au ramas. Ele ti-au fost alaturi toata viata. Ele sunt sursa ta de dragoste si de atentie. Fara visurile tale tu esti doar pe jumatate om. Fara visurile tale, tu esti doar pe jumatate in viata. Nu poti inlocui un vis cu o persoana. Daca o faci, vei ajunge sa o invinuiesti pentru esecuri.

6. De propria viata

Atunci cand iti iubesti propria viata, propria lume in care traiesti nu vei porni in cautarea cuiva care sa te primeasca in universul sau. Cand ti-ai creat propria utopie si propriul spatiu de siguranta, nu te vei lasa condus in bratele inselatoare ale altcuiva. Cand ai propria ta viata, vei pretui timpul si spatiul tau si vei sti ca acolo este loc suficient pentru persoana care te intregeste.

sursa: Ele.ro

Scrie un comentariu