Tragedie în Buzău! Un tânăr poliţist a murit cu zile la spital! Cătălin avea 35 de ani, era căsătorit, avea o fetiţă şi aştepta un al doilea copilaş! Printr-un simplu gest, puteau să îi salveze viața, dar asta nu s-a întâmplat! Ce a pățit bărbatul și cine este vinovat pentru această dramă:

Anchetă în plină desfăşurare în cadrul Spitalului Judeţean Buzău după ce un tânăr poliţist de 35 de ani a murit ieri seară din cauza unor probleme la plămâni.

Poliţistul Motoaşcă Cătălin, angajat în cadrul secţiei de poliţie Racoviţeni s-a prezentat joi, 19 octombrie, la camera de gardă a Spitalului Judeţean Buzău cu probleme respiratorii.

Medicii, care iniţial i-au descoperit o serie de probleme la plămâni, au decis să îl interneze de urgenţă, însă starea tânărului poliţist se agravase până seara.

Fiindcă nu existau medici specialişti care să se ocupe de starea de sănătate a pacientului, iniţial s-a cerut transferul cu o ambulanţă la Bucureşti, însă în respectivul weekend, nicio ambulanţă nu a fost disponibilă pentru transportul pacientului,l scriu jurnaliştii de la ramnicpress.ro.

Luni dimineaţa, starea poliţistului s-a agravat, iar la momentul respectiv nu exista niciun medic în Spitalul Buzău care să intervină prompt, aşa că a fost nevoie de intervenţia altor medici de pe alte secţii pentru începerea manevrelor de resuscitare.

Din păcate, tânărul poliţist Motoaşcă de la Racoviţeni s-a stins din viaţă luni seară, în jurul orelor 19:00, fără ca cineva din respectivul spital să poată interveni eficient pentru a-i asigura pacientului o ambulanţă care să îl transporte de urgenţă la Bucureşti, scrie ramnicpress.ro.

Poliţistul era căsătorit, avea o fetiţă şi aştepta un alt copil. Acum, Inspectoratul de Poliţie Buzău a deschis o anchetă care să stabilească cauzele exacte ale decesului colegului lor şi cum a fost posibil ca spitalul judeţean Buzău să nu intervină într-un astfel de caz grav.

Acum e măritată cu Laurențiu Reghecampf, însă puțini sunt cei care știu cum arată primul partener de viață al Anamariei Prodan, bărbatul cu care are două fete! Imagini fabuloase de la prima nuntă a impresarei și declarațiile bărbatului de după despărțire:

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI