Top 4 zodii predispuse sa insele in 2017

4 zodii sunt predispuse sa insele in 2017. Va fi anul in care unii dintre nativi vor dori sa se razbune, un an in care vor experimenta tot felul de relatii.

Cele 4 zodii care vor insela in 2017

BERBEC – Berbecul isi activeaza toate tehnicile de seductie in noul an. Dezamagit de relatiile anterioare, acest nativ de foc va dori sa fie in centrul atentiei si nu ii va pasa daca va calca stramb. Este atat de determinat sa incerce lucruri noi incat isi va da seama tarziu ca greseste.

LEU – Leul nu invata nimic din relatiile anterioare. Acest nativ va continua sa faca aceleasi greseli si, in clipa in care o relatie se va oficializa, va tinde sa incerce altceva cu altcineva. Leul nu e baiat de casa in 2017!

SCORPION – Scorpionul se va confrunta cu propriii sai demoni in anul urmator. Ii va fi greu sa fie fidel in relatie din cauza interesului pe care il va urmari pe plan profesional. Scorpionul e supus unor compromisuri care s-ar putea intoarce oricand impotriva sa.

Acest nativ isi va gasi cu greu stabilitatea din punct de vedere amoros si isi va accentua cele mai de temut caracteristici in raport cu lumea din jur.

 

VARSATOR – Cat despre Varsator, desi nimeni nu il banuieste ca poate sa calce stramb, in 2017 tentatia va fi uriasa. Acest nativ va avea de unde sa aleaga incepand cu noul an si, oricat va incerca sa fie alaturi de persoana iubita, se va indragosti iar si iar de altcineva.

Semnul de aer se va afla in fata unor examene extrem de interesante din punct de vedere amoros. Va fi supus unor momente pe care nu le va uita niciodata. Abia din octombrie 2017 se mai potoleste si va putea afirma ca si-a gasit dragostea.


Horoscop chinezesc 2017 – Anul Cocosului de Foc

Horoscop chinezesc 2017 – Anul 2017 va fi Anul Cocosului de Foc. Anul Cocosului este, in general, unul al prosperitatii. Cei care vor reusi sa vada partea plina a paharului, vor obtine tot ce isi doresc. Pesimistii vor avea in continuare de pierdut.

Zodiacul chinezesc sau shengxiao, cum se pronunta in mandarina, are in comun cu zodiacul european ciclicitatea de 12. Spre deosebire de zodiacul traditional, la chinezi zodiile se repeta din 12 in 12 ani. Multi astrologi sustin ca acest horoscop este mai exact tocmai datorita calculelor riguroase facute de secole.

Horoscop chinezesc 2017 – Anul Cocosului de Foc. Previziuni generale

 

Horoscop chinezesc 2017 Sarpe. Cei care apartin acestei zodii sunt nascuti in anii 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013. Anul 2017 este ideal pentru cei nascuti sub semnul Sarpelui sa se afirme in cariera.

Vor reusi sa primeasca locul de munca pe care si-l doresc. Se vor strecura precum sarpele in situatii care par imposibile si vor reusi ceea ce isi propun.

Odata cu promovarile, vor veni si noi responsabilitati, noi probleme si noi provocari. Insa, vor reusi sa le faca fata cu brio.

Horoscop chinezesc 2017 Capra. Cei care apartin acestei zodii sunt nascuti in anii 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Cei nascuti sub acest semn muncesc din greu in anul 2017 pentru un loc de munca. Vor avea parte de un an cu multe provocari si cu multe piedici.

Desi la inceputul anului va fi destul de dificil sa isi gaseasca locul, dupa mijlocul anului lucrurile se vor mai relaxa.

Obstacolele le vor da batai de cap si vor fi nevoiti sa le depaseasca in fiecare zi, cu sarg. Chiar daca meritele nu le vor fi mereu recunoscute, numai munca grea ii va ajuta sa treaca peste frustrari.

sursa:teotrandafir.com

Citeste si:

Scrie un comentariu