Toata lumea insala pe toata lumea! Credeai altceva?

Nu am de gand sa trasez limite si sa stabilesc acum ce inseamna o aventura. Pentru unii actul s*xual propriu-zis se numeste „inselat” sau ca partenerul are o aventura, pentru altii un sarut cu alta persoana sau schimbul de sms-uri cu mesaje de dragoste, zambetele, iesitul la o cina sau plimbatul sub cerul instelat inseamna „a fi fost inselat”.

Toata lumea insala pe toata lumea. Credeai altceva? Iarasi vin sa te dezamagesc. Nimeni nu stie cu cine doarme in pat. Toti zambesc dimineata cand se trezesc si pleaca unde-i poarta inima, instinctul, pofta de nou, de altceva. Intr-o relatie pe care doriti sa o construiti AMANDOI aveti fiecare partea voastra de responsabilitate, atat asupra trecutului cat si a prezentului si viitorului.

Nu am sa spun cine are si cine nu are dreptate, nu am sa spun daca aventurile sunt „bune” sau „rele” deoarece ceea ce este EXTRAORDINAR pentru unul din parteneri poate fi DEVASTATOR pentru celalalt atata timp cat o relatie cu un alt partener nu este ceva consimtit de ambele parti…

Esti NEVASTA. Intr-o lume perfecta, intr-o casa frumoasa, la o cina fastuoasa, afli ca sotul tau te insala. Ce faci? Te faci ca nu vezi? Ca nu auzi? Ca nu te doare? Planuiesti sa-l otravesti? Divortezi? Dai foc la casa ca-n melodia lui Eminem? O suni pe amanta si-o implori sa-ti lase barbatul in pace? Il seduci pe-un altul ca sa-i demonstrezi sotului tau ce femeie a luat de nevasta? Il ameninti cu suicidul? Il santajezi cu copilul? Il arunci in strada? Il faci in toate felurile? Desfranat? Porc?

Imaginea de jos este de ras… dar nu prea 🙂

m88

sursa: decititazi.com

Bonus:

Un tip la un fast food:
-Buna ziua , vreau 4 shaorme la pachet va rog. 2 cu pui 2 cu vita. In cele cu pui vreau puiu pe o parte ars pe o parte crud si pita arsa. La o shaorma cu vita vreau carnea cruda in sange , pita arsa pe o parte si numai cu castraveti si in cealalta cu vita vreau carnea carbune , pita arsa si numai cu ceapa!!!
-Da domnule ce imi cereti e foarte greu de facut
-Pai si ieri cum ai reusit?

Bonus 2:

Seful catre subaltern:
– Ce naiba ai astazi? … Ai pus mana pe xerox, s-a stricat. Ai pus apoi mana pe laptop … sau distrus datele. Ai pus apoi mana pe cafetiera,ai rupt toarta.
– Nu stiu sefule, ce sa fac?
– Ca si prieten, te sfatuiesc … astazi sa nu mergi sa faci pipi

Bonus 3:

Tata castiga o jucarie noua la loterie si ii cheama pe copii sa hotarasca cui o da.
-Cine este cel mai ascultator? intreaba el
-Cine nu vorbeste niciodat urat cu mama?
-Cine face tot ce zice mama?
Cinci voci ii raspund deodata:-Bine, tati, jucaria e a ta.

Scrie un comentariu