Ti-o mai amintesti pe Rubi? O boala necrutatoare a obligat-o sa se retraga de pe micul ecran. Actrita Barbari Mori este acum de nerecunoscut! Imagini uluitoare: Cât de mult s-a schimbat:

Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de col uterin in faza incipienta, frumoasa actrita s-a retras o perioada pentru a se trata si a reusit sa invinga boala, in cele din urma.

In urma cu 10 ani, Barbara Mori facea furori in intreaga lume cu aparitia sa provocatoare din telenovela „Rubi”, unde interpreta o tanara frumoasa, dar fara scrupule al carui singur scop erau banii si luxul.

Dupa o absenta de 10 ani de pe micile ecrane, Bárbara Mori a revenit anul trecut intr-o noua productie mexicana, „Dos lunas”, care s-a bucurat de un mare succes in comunitatea hispanica din Statele Unite.

Acum, ea crede ca a fost foarte norocoasa si, desi se apropie de 40 de ani, e intr-o forma foarte buna si nu se gandeste nicidecum la operatii estetice.

„Deodata ajungi la o varsta la care te preocupa ca totul incepe sa cada si nu poti accepta si vrei sa arati in continuare tanara, dar trebuie sa accepti ca esti o persoana care va imbatrani si varsta face parte din viata tuturor“, a explicat actrita.

Bárbara este si o tipa dezinvolta. Are doua tatuaje, unul cu stelute pe bratul drept si altul cu un trandafir pe gamba dreapta.

Iubeste animalele si are acasa un frumos exemplar de Westie. Ca actori, ii admira pe Meryl Streep si pe Sean Penn. si si-ar dori sa lucreze cu regizorul Francis Ford Coppola.

La sfarsitul anului trecut, Barbara Mori, indragita actrita pe care o stim din telenovela „Rubi”, a devenit bunica.

Acum, actrita de 39 de ani se imparte intre cariera sa si viata de familie, avand, din cand in cand, grija de Mila, nepoata sa.

In perioada in care a fost operata si a urmat tratamentul specific, Barbara Mori a fost nevoita sa renunte la viciul ei de-o viata – fumatul, lucru care i-a adus multe kilogarme in plus.

„Adevarul este ca am fumat 19 ani si dupa ce am fost nevoita sa renunt, organismul a inceput sa retina lichidele, am avut stari de anxietate si am mancat mai mult. insa acum situatia este sub control.

Urmez o dieta stricta si merg la sala, astfel incat intr-o luna sa revin la greutatea mea ideala”, povestea, in 2010, frumoasa Barbara Mori, care se ingrasase 9 kg.

Cum s-a aprins flacăra iubirii dintre Sebastian Rulli şi Angelique Boyer! Au renunţat la foştii ca să formeze un cuplu

Începând cu 6 Martie, de luni până vineri, de la ora 17:00, Sebastian Rulli şi Angelique Boyer vor da startul unei aventuri de neuitat în „Tres Veces Ana”, numai la Happy Channel.

Aceasta este a treia oară când cei doi formează un cuplu pe micul ecran, însă încă din prima clipă, chimia dintre ei a spart barierele ecranului.

Dar să dăm puţin „filmul înapoi” şi să analizăm în ce moment protagoniştii din telenovelă au devenit iubiţi şi în viaţa reală! Povestea iubirii lor reuşeşte să devină oricând un scenariu de succes…

Cu siguranță, ai urmărit și tu cu sufletul la gură telenovela care în 2010 făcea furori în toată lumea: ”Teresa”.

Protagoniștii, Angelique Boyer și Sebastian Rulli interpretau personajele principale, însă chimia puternică dintre ei trecea barierele micului ecran.

Deși, la vremea aceea, nici unul nu dorea să admită ceea ce mulți considerau a fi mai mult decât o potrivire profesională, până la urmă, ochiul critic al publicului… a ”profețit” corect.

S-o luăm cu începutul….

După terminarea filmărilor telenovelei de succes mai sus menționate, cei doi încă erau în relații diferite.

Angelique se iubea cu producătorul Jose Alberto Castro, cu 28 de mai în vîrstă ca ea, iar Sebastian Rulli cu frumoasa actriță Aracely Arambula.

Publicul nu uită ceea ce iubește, iar astfel, cei doi au acceptat, patru ani mai târziu, să interpreteze rolurile principale în ”Lo que la vida me robo”.

Ei bine, aici s-a produs declicul. S-au ascuns ei cât au putut, și-au tot mascat sentimetele unuia pentru celălalt, dar în final, atracția dintre ei a fost mult mai puternică. Și încă de pe atunci au rămas de nedespărțit!

Iar în loc de critici, având în vedere că ambii au renunțat la foștii parteneri ca să rămână împreună, au stârnit valuri de apreciere, ca și cum o profeție s-ar fi împlinit.

Unde mai pui că chiar și foștii parteneri i-au felicitat pentru iubirea care îi leagă…

Între timp, aceștia au continuat să-și mainfeste iubirea public, făcându-și tot timpul declarații de dragoste pe rețelele de socializare, mergând în vacanțe și susținând că își doresc un copil.

Cei doi au filmat cea de-a treia telenovelă ce îi va avea ca protagoniști, ”Tres veces Ana”, ocazie cu care Rulli i-a făcut o declarație pe Instagram.

”Îți admir strălucirea, iubirea mea. Talentul, profesionalismul, disciplina, puterea de compromis și frumusețea sunt doar o mică parte din virtuțile de care ne permiți să ne bucurăm!”

 

DISTRIBUIȚI