Ți-o amintești pe fetița care interpreta ”Inimă de țigancă”? Este măritată, are prorpia familie și trăiește în altă țară. Cum arată acum Iulia Stănescu:

A urcat pe scenă de la o vârstă fragedă, demonstrându-și talentul muzical deosebit.

Aprecierea celor din jur n-a întârziat să apară, Iulia Stănescu fiind cooptată în echipa emisiunii Abracadabra.

Ulterior, s-a ”născut” și prima ei piesă, ”Inimă de țigancă”, care a propulsat-o în topurile muzicale românești.

De atunci, însă, au trecut 20 de ani, timp în care Iulia, cunoscută drept „pitica de la Abracadabra” a ajuns să locuiască peste hotare și să aibă o viață de familie tihnită și împlinită.

N-a fost, însă, așa tot timpul. Iulia a trăit o adevărată dramă atunci când tatăl primei sale fetițe a părăsit-o chiar înainte ca acesta s-o aducă pe lume pe micuța Leah.

Din fericire, viața i-a surâs, și după o perioadă în care a trebuit să-și crească singură fetița, Iulia l-a întâlnit pe actualul ei soț, un indian stabilit în America de cincisprezece ani, alături de care are o familie de vis.

Vorbind despre Arun, de profesie avocat, Iulia mărturisea, în urmă cu un an, pentru Antena Stars, că acest bărbat i-a fost coleg de liceu și că soarta a făcut ca ea să-l reîntâlnească într-un moment de cumpănă.

Culmea e că iubirea s-a înfiripat rapid între ei, și după doar o lună Iulia anunța că e însărcinată cu al doilea copil și că urmează să devină soție.

”Când totul e ok și cade în loc așa cum trebuie să fie, lucrurile se întâmplă destul de repede și destul de ușor, cred eu. Sarcina a fost plănuită, ca să fie înțeles.

Noi amândoi ne-am dorit acest copil. Am vrut să aibă o surioară sau un frate și am simțit că el este persoana cu care o să fiu pentru restul vieții”, despre relația cu soțul ei, pentru Antena Stars.

Vorbind despre relația actualului partener cu fiica ei cea mare, care provine din relația anterioară, Iulia Stănescu declara că acesta s-a dovedit a fi un tată perfect:

”M-am îndrăgostit de el, în primul rând, prin faptul că el și cu Leah s-au jucat și au comunicat foarte bine din momentul în care s-au cunoscut și descoperind cât de iubitor, cât

de înțelegător și cât de bun este ca tată, ca și soț, ca și partener, asta m-a făcut pe mine să trec peste tot ce s-a întâmplat în trecut.”

În prezent, Iulia locuiește în Washington, alături de soțul indian, Arun, de fetița din relația anterioară, dar și de fetița născută din iubirea lor, micuța  Ellie Lakshmi Avva.

”Am ales împreună un apartament de vreo 700 de mii de euro. E la vreo 10-15 minute de Casa Albă.

Avem două dormitoare, două băi și una de serviciu, un living, bucătăria… E un complex cu două etaje.”, declara acum nu foarte mult timp Iulia.

DISTRIBUIȚI