TEST: Este simplu, dar te încurcă sigur! Ce bazin se va umple primul? 9 din 10 oameni nu știu răspunsul corect

Testele de inteligenţă pot fi adesea plictisitoare! Nu şi acesta, vă garantăm. Pentru a rezolva testul pe care vi-l propunem, aveţi nevoie, însă, de logică şi atenţie.

Mai mereu gasim pe internet joculete, teste si puzzle-uri, dar suntem mereu in stare sa le rezolvam pe toate? Ceea ce pare a fi la o prima vedere o simpla problema de logică a devenit un subiect viral pe retelele sociale! A pus in dificultate sute de mii de utilizatori Facebook, dupa ce a fost publicat.

Incearca sa abordezi calm aceasta problema cu milioane de comentarii si like-uri in doar cateva zile. În imagine sunt patru bazine, iar robinetul este pornit.

Întrebarea este următoarea: care dintre ele se va umple primul cu apă? Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea, de mai sus:

Aparent, numai oamenii cu un IQ mai mare de 150 sunt capabili sa rezolve acest puzzle. Se estimeaza ca 2 din 3 oameni de pe aceasta planeta au un scor de inteligenta cuprins intre 85 si 115, iar restul cu scorul de peste 125 sunt estimati a fi doar un procent de 5%!

 

Raspunsul, mai jos:

5rr

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Vezi si:


Publicitate:

Scrie un comentariu