Te-ai intrebat vreodata unde merg la toaleta cei care dorm in “cotet” la EXATLON? Radu a dezvaluit misterul!

Radu Frandes a fost invitat la TEO Show, in cadrul rubricii “Test de vedeta”, si a vorbit despre detaliile mai putin vizibile de la EXATLON.

In cadrul emisiilor EXATLON, nu au fost prezentate niciodata in detaliu conditiile in care locuiesc concurentii celor doua echipe, dar multi s-au intrebat unde merg la toaleta sau unde se spala acestia, mai ales cei care locuiesc in infamul “cotet”.

La “Test de vedeta”, Radu a dezvaluit misterul. Concurentii care locuiesc in “cotet” au o toaleta empirica, sapata in pamant, chiar in spatele “cotetului” Totusi, din cauza proximitatii toaletei, acestia au ales sa nu o foloseasca pentru a evita mirosurile neplacute.

“Dormeam, practic, cu capul la toaleta”, a justitifcat Radu alegerea. In schimb, concurentii preferau sa mearga in padure pentru nevoile fiziologice.

Concurentii se spala in ocean si nu au primit voie sa aduca cu ei sapun sau sampon, doar periuta de dinti si pasta de dinti!

Larisa, concurenta in echipa Faimosilor de la Exatlon, traieste o furmoasa poveste de dragoste de aproape 8 ani, cu cel care ii este sot.

Larisa a vorbit putin la Exatlon despre familia pe care a lasat-o acasa, despre sotul ei. In emisiunea de duminica ea insa a marturisit ca daca ar putea sa aduca o persoana in Republica Dominicana acesta ar fi sotul ei, Shady.

Sotul Larisei de la Exatlon a fost emotionat cand si-a auzit iubita vorbind la televizor asa despre el. Barbatul povesteste ca “timpul s-a blocat” pentru el de cand Larisa a plecat la Exatlon.

Sotul Larisei de la Exatlon marturiseste ca ii este tare dor de tanara

Cei doi sunt impreuna din 2010 si Shady a intalnit-o pe Larisa prima data in Iordania. “Am locuit 5 ani in Dubai, insa din 2016 am venit in Romania. Aici ne-am hotarat sa ne facem casa noastra si sa avem familia noastra.

Acum, eu nu-mi vad viitorul fara Larisa. Cand a plecat la Exatlon, am simtit ca mi s-a rupt inima, imi este foarte greu sa o stiu departe, iar timpul parca s-a blocat pentru mine. Imi este grija sa nu i se intample ceva, sa nu se raneasca.

Nu suntem obsinuiti sa stam departe unul de altul atat de multa vreme”, ne-a marturisit Shady, sotul Larisei Vasile de la Exatlon.

Sotul Larisei de la Exatlon, mandru de iubita sa

Barbatul este mandru de Larisa, care este o fire extrem de ambitioasa. La Bucuresti, acolo unde cei doi locuiesc acum, tanara este antrenoare de aerobic, lucreaza la doua sali mari din Capitala.

Sotul Larisei spune ca tanara s-a inscris la Exatlon dupa ce tatal ei a murit, in septembrie anul trecut. “Ea a vrut foarte mult sa participe la Exatlon de cum a vazut reclama la Kanal D.

Era intr-o perioada grea si am crezut ca o sa-I faca bine aceasta competitie. Am incurajat-o si imi doresc sa stea la Exatlon cat de mult vrea ea, sa faca bine, sa se simta bine si sa se intorca bucuroasa, fara accidentari. Ma rog pentru asta!”, ne-a marturisit Shady, sotul Larisei.

DISTRIBUIȚI