TATĂL a făcut ceva INCREDIBIL pentru FIICA LUI, ceva care i-a SALVAT VIAȚA, dar acum l-au băgat în PUȘCĂRIE pentru asta! E șocant cum s-a întâmplat totul

Povestea dintre Adam Koessler și fiica lui, Rumer Rose Maujean, este una dintre cele mai frumoase povești de care am auzit vreodată, și îmi pare foarte rău că aceasta a fost pătată de intervenția legii.

Iată ce s-a întâmplat.

Familia australiană a fost lovită brutal atunci când fiica lor, Rumer, s-a îmbolnăvit de cancer. Tatăl, disperat, căuta orice ar putea să-i ajute fiica, în acest fel a dat peste miracolele pe care le-a făcut pentru bolnavii de cancer uleiul de canabis. Așa că tatăl i-a administrat acest ulei fiicei sale în ultimul an de zile.

Uleiul de canabis este, desigur, o formă mult mai concentrată a marijuanei, iar aplicațiile medicinale ale lui sunt o sursă de dezbateri aprinse și continue. În ciuda argumentelor împotriva acestei idei, tatăl a decis să-l folosească pe fiica sa oricum, era disperat și decis să încerce orice.

Iată ce a declarat omul pentru presă: ,,A fost ceva aproape miraculos, corpul ei micuț era viu iar – calitatea vieții lui Rumer a crescut instant. Îmi spunea: tati, nu mă mai doare burtica, și putea mânca foarte bine din nou, așa a început să ia iar în greutate”.

Deși în multe părți ale lumii uleiul poate fi folosit în scopuri medicinale, în Australia el este ilegal. Din acest motiv tatălui i s-a interzis să-și mai vadă copilul și a fost arestat pentru scurt timp.

A fost nevoie de o petiție de 160.000 de semnături pentru ca acest lucru să redevină posibil și pentru ca acuzațiile împotriva lui să dispară. Într-un final tatăl a încălcat legea și s-a dus să-și vadă fiica la spital.

Din păcate fiica lui a murit la spital, dar tatăl a mai apucat, din fericire, să o mai vadă pentru o ultimă dată. Iată o poză sfâșietoare cu ei doi în spital, la scurt timp după ce fetița și-a dat ultima suflare:

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sursa: rol.ro


 

Scrie un comentariu