S*xul fara obligatii! Iata 5 motive pentru ca sa-l practici

S*xul fara obligatii, reteta fericirii in viata! Sau, cel putin, a diminuarii stresului. De ce?

Situatia prezentata este urmatoarea:

E ora 2.00 a.m. si, in speranta acelui telefon, inca nu te demachezi, dorind sa arati ca si cum tocmai ai fi plecat de la vreo petrecere.

Si-apoi primesti mesajul: „Ce faci?” – eterna „booty call”.

Raspunsul: te speli pe dinti si iti dai cu putin parfum, gandindu-te la un raspuns istet, si dupa alte mesaje esti la el.

 

„As putea vorbi la nesfarsit despre beneficiile acceptarii unei astfel de invitatii, dar iata primele cinci motive din topul meu”, spune David Bakke, editor pe tema relatiilor pe blogul de lifestyle Money Crashers Personal Finance.

 

1. Pentru a face s*x: de fiecare data cand ai aceasta ocazie, profita din plin. Te poate relaxa si isi permite sa te concentrezi asupra unor aspecte mai importante ca scoala, munca si familia.

2. Pentru a economisi bani: daca nu implica cina si film, nu implica nici costuri.

3. Pentru a salva timp: te duci, pleci si apoi iti vezi de treaba.

4. Nu exista obligatii: atat pentru un tip, cat si pentru o tipa, s*xul fara obligatii este de nerefuzat atunci cand niciunul nu este implicat intr-o relatie si exista in plus compatibilitate.

5. Nu exista presiune sociala: nu trebuie sa te mandresti cu partenerul, pentru ca nu vei iesi cu el si cu prietenii.

Samantha din „Totul despre s*x” ne-a aratat ce putere iti dau aceste intalniri si atat timp cat nu te astepti sa gasesti apoi trandafiri pe prag, poate fi exact ce cauti in anumite momente, mai spune autorul.

sursa: one.ro

Recomandam:

Scrie un comentariu