„Sunt Irina, am 20 de ani şi am făcut videochat!”. O gorjeană mărturiseşte de ce s-a dezbrăcat și câți bani a luat, în clasa a XII-a (Video)

„Sunt Irina, am 20 de ani şi am făcut videochat!”. O gorjeană mărturiseşte de ce s-a dezbrăcat și câți bani a luat, în clasa a XII-a (Video)

Irina Deaconescu are 20 de ani şi este studentă în anul I la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București.

Așa își începe tânăra gorjeancă din Bumbești Jiu, povestea în primul său vlog postat pe YouTube.

Irina le-a împărtășit fanilor săi că, în urmă cu doi ani, când era elevă în clasa a XII-a, a făcut videochat pentru bani.

Irina Deaconescu spune că a făcut asta din cauza problemelor prin care trecea familie ei în perioada respectivă. Avea nevoie de bani mulţi, în timp scurt, iar asta părea singura soluţie.

Irina mărturiseşte că, timp de trei luni, a făcut videochat şi a câştigat banii de care avea nevoie.

Credea că nu va afla nimeni şi că viaţa ei va merge înainte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu avea să fie aşa. În scurt timp, au aflat părinţii, colegii şi toţi prietenii.

Au apărut pe internet poze cu ea dezbrăcată şi, crezând că nu va trece niciodată peste traumă, s-a gândit chiar la un gest extrem.

„Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă.

Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat …

Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am făcut.

Însă, în martie 2017, am fost sunată de o prietenă care mi-a spus că au apărut poze cu mine pe internet, dezbrăcată.

A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba.

Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane.

Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă puteam opri.

Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână”, spune Irina Deaconescu.

Si-a acoperit toate damigenele cu prezervative si a asteptat pana cand s-au umflat si au devenit tari. Pare o prostie, insa ce-a facut apoi o sa te lase fara cuvinte

Orestes Estevez e un cubanez in varsta de 65 de ani care foloseste cea mai ciudata metoda din lume pentru a fabrica vin.

Familia Estevez isi produce propriul vin din struguri, ghimbir, hibiscus si… prezervative. In ferma din regiunea

El Canal sunt sute de damigene cu vin acoperite cu prezervative in locul obisnuitelor dopuri de pluta.

Prezervativele au rol de indicator si il avertizeaza pe fermier cand vinul este fermentat suficient. Astfel, amestecul de fructe din damigene degaja gaze, care umfla prezervativul.

Cand fermentarea se finalizeaza, emisia de gaze inceteaza si prezervativele se desumfla, indicand faptul ca vinul e gata pentru a fi imbuteliat in sticle.

În afară de sex, prezervativul mai are o mulţime de aplicaţii. TOP 10 cele mai ingenioase utilizări ale prezervativului

Un prezervativ poate fi instrumentul cel mai versatil, cu utilizare în diverse situaţii, pe lângă sex.

Unele dintre acestea sunt idei bune şi inovatoare, altele teribile. Dar toate acestea sunt reale şi testate.

NOTĂ: Pentru cele mai multe cazuri descrise mai jos se utilizează prezervative nelubrifiate.

1.Pentru a depozita apă

Compact, super-elastic şi etanş, un singur prezervativ poate colecta şi stoca până la doi litri de apă.

2. Pentru a înveli arma.

Soldaţii adoră prezervativele pentru capacitatea lor izolatoare. Ei îşi acoperă ţevile armelor cu prezervative pentru a le păstra curate şi uscate, tehnică folosită şi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

În timpul Războiului din Golf, Ministerul Apărării britanic a expediat 500.000 de prezervative de camuflaj trupelor din Arabia Saudită, cu scopul de a proteja armele de umplerea cu nisip.

3.La pescuit

4. Pentru a te elibera de stres, înlocuind mingile elastice

5. Protejează de apă un microfon sau telefonul

Un hidrofon este instrumentul utilizat pentru înregistrarea zgomotelor subacvatice. Dar nu fiecare echipă de sunet are un hidrofon.

Cei care nu au această ustensilă folosesc prezervative ca o modalitate ieftină de proteja de apă un microfon obişnuit.

Aceeaşi tehnică funcţionează pentru orice alt tip de electronice mici, inclusiv smartphone-uri.

Mike Warren este persoana care a încercat acest lucru cu smartphone-ul său şi afirmă că ar fi folosit chiar şi funcţiile tactile ale telefonului prin prezervativ.

6. Pentru a păstra bandajul uscat.

Braţul sau piciorul bandajat poate fi protejat de apă cu un prezervativ. Poţi să-l foloseşti întreg dacă ai nevoie sau să-l tai pentru a-l ajusta dimensiunii necesare.

7. Pentru a mima o falsă rană de glonţ

8. Pentru a aprinde focul

9. Pentru construcţia drumurilor

Lucratorii din domeniul sănătăţii din India se confruntă cu o problemă dificilă. Anual, sute de milioane de prezervative sunt înmânate gratuit, dar numai un sfert dintre acestea ajung în dormitor.

Dar ei au găsit o altă utilizare – ţesătorii de Saree folosesc prezervative, dar nu atât de multe cum o fac cei din domeniul construcţiilor.

Prezervativele sunt amestecate în gudron şi ciment pentru a netezi drumurile şi a le face mai rezistente.

10. Să sari de pe un pod

În 2008, în Africa de Sud, Carl Dionisio a experimentat roof jumping, dar într-un mod inedit.

El a împletit o sfoară de 30 de metri din prezervative, apoi a sărit de pe un pod. Din fericire pentru Dionisio,

sfoara împletită a rezistat. „Am fost 99 la sută sigur că o să ţină”, a declarat Carl Dionisio.

Sfoara din 18.500 de prezervative, a fost făcută în patru luni. „A fost greu, din cauza faptului că prezervativele erau alunecoase”, a declarat Dionisio.

 

DISTRIBUIȚI