„Sunt devastată!” Toți românii o îndrăgesc și îi fredonează piesele! Din păcate, a aflat că e extrem de bolnavă și și-a anulat toate concertele! Diagnosticul pus de medici e îngrozitor! Iată despre cine este vorba…

„Sunt devastată!” Toți românii o îndrăgesc și îi fredonează piesele! Din păcate, a aflat că e extrem de bolnavă și și-a anulat toate concertele! Diagnosticul pus de medici e îngrozitor! Iată despre cine este vorba…

Cântăreaţa americană Lady Gaga, în vârstă de 31 de ani, este din nou nevoită să-şi anuleze o serie de concerte după ce boala de care suferă s-a agravat, iar artista are „dureri severe“.

Reprezentanţii cântăreţei au anunţat că ultimele zece show-uri din cadrul turneului european „Joanne World Tour“

vor fi anulate deoarece boala de care suferă Lady Gaga îi provoacă „dureri severe“ şi i-a afectat capacitatea de a performa live.

„La recomandarea medicilor, Lady Gaga a luat dificila decizie de a renunţa la spectacole. Este extrem de supărată şi profund întristată că nu poate cânta pentru fanii din Europa

care au aşteptat-o atâta vreme“, au precizat reprezentanţii artistei într-un comunicat publicat pe reţelele sociale.

Lady Gaga suferă de fibromialgie, o boală cronică incurabilă care îi provoacă dureri severe în tot corpul şi îi afectează sănătatea psihică.

La rândul ei, cântăreaţa le-a cerut iertare fanilor săi, precizând că este devastată pentru că nu-şi poate onora promisiunea de a cânta live în Europa,

însă nu poate controla ceea ce se întâmplă cu organismul ei. În plus, Lady Gaga a subliniat că trebuie să acorde prioritate sănătăţii sale pentru a putea reveni pe scenă.

Câştigătoare a şase premii Grammy, Lady Gaga a mai fost nevoită anul trecut să amâne câteva concerte din cadrul aceluiaşi turneu.

Acum, cântăreaţa ar fi trebuit să cânte în Londra, Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Paris, Berlin şi Rio.

Reprezentanţii artistei au anunţat că fanii care au cumpărat bilete îşi pot recupera banii până pe 6 februarie.

Diagnosticată cu fibromialgie în urmă cu şase ani, Lady Gaga a vorbit despre lupta cu boala în documentarul „Five Foot Two“, în care sunt prezentate şi imagini sfâşietoare din timpul crizelor pe care le suferă artista.

Pe lângă durerile fizice greu de suportat, boala îi provoacă vedetei stări de paranoia şi anxietate.

Citește și:

Adevărul despre moartea artistei: nu s-a stins din cauza hepatitei C?! Băieții ei și instanța, anunțul de ultimă oră care poate schimba totul!

Băieții Ilenei Ciuculete au intentat un proces împotriva lui Cornel Galeș, văduvul mamei lor, în luna septembrie a anului 2017, însă abia acum Judecătoria Sectorului 1 a fixat primul termen al procesului.

Mugurel şi Cristian Sfetcu, băieții artistei, l-au acționat în judecată pe Cornel Galeș în primul rând pentru aflarea

averii mamei lor, iar în al doilea rând pentru clarificarea adevăratului motiv din cauza căruia aceasta s-a stins din viață.

„Noi nu am aflat nici acum ce tratament i s-a administrat Ilenei. Nu e corect să nu ştim care-i adevăratul diagnostic şi cum a murit mama noastră

. Nu ştim deloc ce s-a întâmplat. Ştim doar din ce spunea Cornel Galeş, soţul ei. Interesant este cum a semnat ea pentru vânzarea casei,

în condiţiile în care nu mai era conştientă? Avea momente când mă recunoştea şi momente când nu mai ştia cine sunt”, a spus Mugurel, potrivit click.ro.

Instanța a decis că Mugurel şi Cristian Sfetcu îl vor întâlni la Judecătoria Sectorului 1 pe Cornel Galeș, în data de 22 februarie 2018.

Băieţii artistei au afirmat că nu îşi vor judeca mama, în eventualitatea în care aceasta nu le-a lăsat nimic, potrivit spynews.ro.

Cunoscuta interpretă de muzică populară a murit, la doar 59 de ani, chiar în braţele soţului.

„I-au depistat virusul hepatitei C, care a galopat rapid şi a dat în ciroză. A murit în braţele mele.

Sunt în stare de soc, mi-au administrat calmante”, a declarat, la acea vreme, Cornel Galeş, soţul cântăreţei.

DISTRIBUIȚI