Specialistul confirmă: Femeile trăiesc cel mai intens plăcerea amoroasă la vârsta de…

Dezvoltarea relaţiilor amoroase şi intensificarea plăcerii începe cu vârstă adolescenţei şicontinuă de-a lungul anilor.

Un studiu realizat de Universitatea din Indiana, de cercetătorul Alfred Kinsey, afirmă bărbaţii şi femeile au comportamente diferite când vine vorba de plăcerease….

Kinsey este fondatorul Kinsey Institute for Research în S.. şi afirmă, potrivit cercetărilor efectuate, vârstă la care bărbaţii trăiesc cel mai intens plăcerea sexuală este de 18 ani, întimp ce femeile ating acest climax la 30 de ani.

Despre acelaşi subiect a făcut un studiu şi David Buss, de la Universitatea din Texas, care a ajuns la concluzia femeile ating apogeul de plăcere undeva între 30 şi 40 de ani.

Motivul, susţin specialiştii, este apropierea de menopauza, etapă în care ovulele sunt în proces de îmbătrânire şi au nevoie de mai mult s.. pentru procreare, cu toate nu este şi dorinţa mamelor.

O altă concluzie a studiilor realizate de cercetătorii americani este între 27 şi 45 de ani, femeile sunt cele mai dispuse încerce o serie de experimente.

Kinsey susţine între 27 şi 45 de ani, femeile au cele mai multe 0rga sme decât în restul vieţii.

O altă cifra interesantă este cea a fertilităţii. Această se ridică de la 3% la 5%, după vârstă de 30 de ani.

Specialistul Margarita Murillo susţine motivul pentru care femeile trăiesc mai libere aventurile după o anumită vârstă este maturitatea emoţionalăcare se construieşte cu timpul.

Dacă bărbaţii rămân nişte copii de-a lungul vieţii, atingând o oarecare maturitate la 40-45 de ani, în cazul femeilor acest proces de maturizare creşte, începând chiar din perioada adolescentină.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sursa: sanatatea.ro


 

Scrie un comentariu