Specialiștii vorbesc: Acestea sunt SEMNELE că face DRAGOSTE cu tine din OBLIGAȚIE! Nici nu te-ai fi gândit la punctul numărul 2….

Monotonia este cel mai mare coşmar al oricărei relaţii.

Când această se instalează, partenerii ajung facă dragoste din obligaţie, pentru şi-au pierdut orice imaginaţie.

Se întâmplă de multe ori bărbaţii tragă de femei atunci când vor ceva frumos aibă loc în dormitor. Femeile pot disimula orgas… şi se pot preface foarte bine invocând tot felul de scuze când nu vor amor, în schimb ce bărbaţii sunt ceva mai orgolioşi şi nu îşi refuză partenerele pentru asta ar echivala, în mintea lor, cu lipsa bărbăţiei.

Semne face amor cu tine din obligaţie

 

1. Nu îţi propune nimic.
Ai observat doar tu îţi doreşti faci dragoste? Uităte în timp şi răspundeţi laurmătoarea întrebare: De câte ori ai venit tu cu iniţiativa în dormitor şi de câte ori a venit el?

 

2. Evita ieşirile în public
Nici în acest caz, veştile nu sunt bune. Dacă îţi propune rămâneţi acasă pentru mai multă intimitate şi refuză ieşirile în oraş alături de tine, relaţia voastră se bazează doar pe s…

 

3. Partida durează puţin

 

Unui bărbat căruia îi face plăcere facă amor cu iubita lui nu se gândeşte totul se termine cât mai repede. Un bărbat care nu face asta din obligaţie ţine la dorinţele femeii de lângă el. Dacă preludiul lipseşte din partidele voastre de amor, iar acestea au devenit tot mai scurte în ultima vreme (chiar insesizabile) este foarte probabil nu îi mai placă se… cu ţine.

 

4. Este nenatural când îţi face complimente

În timpul actului, doi iubăreţi îşi spun lucruri drăguţe. O femeie simte când partenerul ei este sincer sau se preface.

Dacă dintrodată îţi spune tot felul de lucruri frumoase pe care nu ţi le-a spus înainte înseamnă vrea îţi arate te iubeşte, dar a devenit plictisitor să o facă cu ţine. Bărbaţii depun mai multe eforturi pentru a disimula poftă de se.. faţă de femei.

 

5. Nu vorbeşte despre familie sau prieteni

Nu numai nu-i cunoşti familia sau prietenii, dar refuză ţi vorbească despre ei? Când caută o simplă aventură, bărbaţii evita ofere detalii despre viaţă lor. Dacă un bărbat se destăinuie, devine evident nu eşti o oarecare în ochii lui.

 

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu