ŞOFERII vor fi OBLIGAŢI să dea din nou examenul pentru permis dacă încalcă legea. După câte greşeli

O noua lege vine sa ii enerveze pe soferii din Romania. Orice sofer care va incalca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat sa redea examenul scris pentru a-si recupera carnetul de conducere. 

COD RUTIER: O nouă lege îi pune pe gânduri pe şoferii din România.

Orice posesor de permis de conducere care încalcă regulile Noului Cod Rutier va fi obligat să redea examenul scris pentru a-şi putea recupera carnetul.

În plus, persoanele care nu au cel puţin 11 clase nu vor mai putea susţine examenul pentru permis. Autorităţile au decis acest lucru pentru a stimula elevii să meargă la şcoală, dar şi pentru a reduce semnificativ numărul accidentelor.

Mai mult decât atât, noua prevedere vine ca urmare a faptului că mulţi şoferi din România şi-au cumpărat carnetul de şofer.

Conform autorităţilor, cei care vor încălca regulile de circulaţie în mod repetat vor fi obligaţi să treacă din nou examenul scris pentru a primi permisul de conducere. Regulile se aplică în cazul persoanelor care au încălcat legea de cinci ori pe durata unui an şi au fost sancţionate

Conform autoritatilor, cei care vor incalca regulile de circulatie in mod repetat vor fi obligati sa treaca iar examenul scris pentru a primi permisul inapoi.

Aceasta lege se va aplica in cazul celor care au incalcat legea de 5 ori pe durata unui an si a fost sanctionat.


Citeste si: HOROSCOPUL AMOROS AL ACESTEI SAPTAMANI! VEZI CE SENZATII TARI TE ASTEAPTA CURAND


DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

Publicitate:

Scrie un comentariu