Și-au îngropat băiatul de 17 ani, dar au vrut să-l dezgroape pentru o altă autopsie. Când au scos sicriul din groapă și au deschis capacul, au văzut ceva ce nu s-a mai întâmplat niciodată!

Părinții unui adolescent în vârstă de 17 ani au fost nevoiți să trăiască nu doar șocul de a-și înmormânta copilașul, ci au fost nevoiți să îl și dezgroape, moment în care au făcut o descoperire îngrozitoare.

Kenneth și Jacquelyn Johnson au fost distruși când au aflat că fiul lor, Kendrick, a fost găsit mort, înfășurat într-un covor, în sala de sport a liceului ,,Lowndes County”.

Foarte ciudat a fost faptul că pe trupul adolescentului nu s-au găsit urme de violență, concluziile anchetatorilor fiind că sărmanul băiat ar fi murit sufocat în interiorul covorului rulat, după ce s-ar fi băgat înăuntru pentru a-și fi recuperat pantofii.

La scurt timp de la înmormântare, părinții au cerut exhumarea cadavrului pentru realizarea unei noi autopsii, asta fiindcă nu aveau încredere în verdictul care le fusese servit.

Dar părinții au fost îngroziți să descopere că organele importante ale băiatului lor lipseau, mai mult, în locul creierului, inimii, plămânilor și ficatului adolescentului, erau niște simple ziare mototolite!

O poveste asemănătoare:

O întâmplare aparent banala scoate la iveala o poveste terifianta, in judetul Valcea. La 21 de ani de la moartea unei fetite care ar fi avut SIDA, rudele au descoperit ca sicriul acesteia este gol.

Urmau sa ii aseze osemintele langa tatal sau care s-a prapadit acum. Oamenii au alertat procuratura si se gandesc la toate variantele posibile. Cea mai fericita ar fi aceea potrivit careia fata traieste si a fost adoptata in strainatate.

La vremea respectiva, ea ar fi fost pusa in cosciug chiar de la spital, iar rudele au fost sfatuite sa nu-l deschida.

Inainte sa isi dea ultima suflare, părintele a cerut sa fie îngropat alături de fiica lui, care s-ar fi stins acum 21 de ani.

In aceste conditii, rudele au decis sa deschida sicirul copilei, ca sa ii ia osemintele si sa le aseze langa tatal ei.

Cand au ridicat capacul, au incremenit. In cosciugul fetei erau doar niste haine de adult.

Uta Dumitrascu, ruda: „Sosete, lenjerie intima de femei, o panza intinsa si doi papuci, atat a fost in sicriu. Nicio bucatica de os…”

Elisabeta Zamfira, ruda: „Carpe si atat! Incolo nimic… Erau chiloti de dama si carpe rupte. Atat!

Si-n timpul asta, tatal a suferit dupa fata… El a murit cu gandul ca traieste fata.”

Sotii Dumitrascu au avut cinci copii. Flori, cea mai mica, a fost dusa la Spitalul Victor Babes, din Bucuresti, de mama ei, care i-a spus apoi sotului ca fata are SIDA.

Cateva luni mai tarziu, barbatul a fost chemat in Capitala sa ia trupul fetei. Omul a primit un sicriu sigilat.

Petruta Bughe, ruda: „A sigilat-o pe fata si au zis sa n-o desfaca, ca e bolnava de SIDA. Nu cred ca fata e moarta… Au vândut-o.”

21 de ani a plans-o Ion pe Flori si, spun ai lui, a crezut mereu ca ea traieste, totusi.

Dintr-o data rudele se gandesc ca este posibil ca omul sa fi avut dreptate.

Si-au amintit ca in acea perioada in comuna au venit mai multi straini care voiau sa cumpere copii. Acum dau vina pe mama fetitei, mai ales ca si sora lui Flori a fost la un pas de adoptie.

Femeia, care intre timp si-a refacut viata, isi aminteste doar ca niste canadieni au venit sa o infieze pe cea mica.

Florin Dumitrascu, fratele lui Flori: „Habar n-am avut…

Acuma am ramas socat cand am vazut! Pai, eu nu mai existam demult daca aveam SIDA. Nu am luat niciun tratament in viata mea.”

Politistii au cerut o fotografie de-a fetei. Vor sa o proceseze pe calculator si sa incerce sa afle cum arata acum, ca sa fie data in urmărire.

Distribuie mai departe !

DISTRIBUIȚI