Și-a sunat sora să vadă ce mai face, dar la telefon a răspuns nepoțelul în vârstă de 3 ani: ,,Mătușă, nu pot să o trezesc pe mami!” Când au ajuns la apartamentul ei și au intrat înăuntru, au încremenit. Ce au găsit

Lydia Martin este o tânără din Scoția care a avut parte de un destin extrem de tragic, soarta ei a avut un mare impact emoțional asupra tuturor cunoscuților săi.

Fata avea 28 de ani și era în culmea fericirii fiindcă reușise să își întemeieze o familie, avea un soț iubitor și născuse în urmă cu trei ani un băiețel minunat pe care și-l dorise din tot sufletul.

Totuși, tragedia a lovit-o prima dată atunci când cel mic tocmai împlinise 8 luni: tatăl a fost ucis într-un accident de mașină. Lydia a fost distrusă, pierderea soțului a afectat-o extrem de mult.

Peste numai trei ani de la tragedie, femeia își va da ultima suflare în propria casă în urma unui atac de astm. Băiețelul ei, pe nume Mason, a fost pus în situația îngrozitoare de a sta lângă cadavrul propriei mame, încercând zadarnic încontinuu să o trezească.

Cea care și-a dat seama că ceva nu era în ordine a fost mătușa, care nu mai auzise vești de la ei de câteva zile. Așa că a sunat-o acasă, mare i-a fost mirarea când cel care a răspuns a fost cel mic. Acesta i-a spus: ,,Ajutor! Nu pot să o trezesc pe mami!”.

Rudele l-au găsit pe cel mic într-o stare deplorabilă, era deshidratat și foarte murdar, dar era în viață!

Acum el a fost dat în grija mătușii care vrea din toată inima să-l înfieze.

Are 27 de ani și 6 copii sub 6 ani, toți se uită urât la ea pe stradă și o judecă, dar când a explicat tuturor cum a reușit, au început toți să se închine: ,,E nebună!” Uite ce le-a spus

Krechelle este o mamă în vârstă de 27 de ani care are 6 copii și toți au vârste de până în 6 ani. Este foarte ușor de imaginat că o familie atât de stranie primește frecvent tot felul de priviri nepotrivite de la oameni, dar cele mai deranjante sunt întrebările primite de cei doi părinți.

Femeia are un blog personal și a compus acolo o listă cu 5 dintre cele mai enervante întrebări pe care le primește zilnic, dar, în plus, a mai dat și răspunsuri la ele.

Deși întrebările sunt serioase și complet nepotrivite pentru părinți, răspunsurile femeii sunt savuroase. Iată mesajul mamei care la 27 de ani a reușit performanța de a avea 6 copii sub 6 ani:

„Da, am 6 copii, toti sub varsta de 6 ani, si da, toti sunt facuti cu acelasi barbat. Multumesc de intrebare!
Sa am 6 copii la varsta asta e greu. Ne e greu sa ajungem la cumparaturi, sa facem mancare, sa-i ducem la scoala si sa tinem si casa curata, dar cui nu ii e?

Ce ne e cu adevarat greu e sa auzim parerile nesolicitate ale altora.
Am incercat sa nu pun la suflet. Am incercat sa ignor, sa zambesc si sa merg inainte, dar mi-am dat seama ca singurul mod in care pot sa trec peste toate comentariile negative e sa le spun exact ce vor sa auda.

Iata cum sa raspunzi cand ti se pun intrebarile pe care le primeste de regula o familie numeroasa.

Situatie: Eu si sotul asteptam sa se deschida magazinul cu un carucior de cumparaturi in care sunt doi copii, un carucior in care sunt alti 2 si alti 2 copii care alearga pe langa noi.
O femeie ingamfata, pe la 40 de ani:

„Nu sunt toti ai tai, nu?” O spune cu o privire dezaprobatoare.

„Ba da, sigur ca sunt. Toti crescuti si nascuti din uterul meu. In mod surprinzator pelvisul meu e intr-o forma grozava (ma uit la sotul meu si ii fac cu ochiul)”

„Toti au acelasi tata???”

„Pai, nu i-am testat pe toti, dar sunt aproape sigura ca 4 din ei sunt ai tipului asta.”

„Aveti un singur televizor?”

„Avem 3. Dar cine s-ar mai uita la televizor cand poti face dragoste?”

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI