SENATOR PSD VALCEA facut praf de o doctorita in spital: “Mă, fir-ați ai dracului voi de nenorociți… Să nu vă prind ca intrați în față ca nu stiu ce fac…”

Potrivit univesrulargesean.ro, un senator de Vâlcea care, adus de nevoie, a ajuns cu mama sa la Urgenţa Spitalului Judeţean,  căruia i s-a părut că stă prea mult la uşă, a procedat în clasicul stil româneasc:

a sunat pe cineva, ca să sune pe altcineva, care să sune mai departe, pentru a da domnul să primească tratament de VIP, cum se considera.

Un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut in urma cu câteva luni la Urgenţa Spitalului Judeţean Argeş:

un cadru medical a avut curajul să înfrunte un politician şi mentalităţile de tipul “lanţul slăbiciunilor”!

Mai exact, senatorul PSD de Vâlcea a apelat la colegul de partid de la Argeş, respectiv, senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD-ului, care, la rândul său, l-a sunat pe managerul

Sorin Vasilescu, care, mai departe, a sunat la Urgenţă, ca respectivul politician şi mama sa să fie băgaţi în faţă, peste rând!

Numai că la capătul firului nu au mai dat de o persoană la fel de servilă. Când a auzit ce i se cere să facă, doctoriţa de la Urgenţă a ieşit în hol cu o falcă în cer şi una în pământ şi l-a

luat la rost pe senator într-un limbaj nu foarte academic, dar foarte pe înțelesul respectivului:

“Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreti să intraţi în faţă…!”.

Şi nici nu l-a mai văzut pe domnul senator de Vâlcea pentru că şi-a luat mama aşa cum era, bolnavă sau mai puţin bolnavă, şi a plecat către alte unități sanitare mai “primitoare” cu VIP-urile!

Din motive lesne de înțeles nu o să facem public numele respectivei doctorițe!, notează site-ul universulargesean.ro.

Sursa: infoalert.ro

Citeste si:

 

Iuliana era sanatoasa tun. Intr-o dimineata s-a trezit BRUSC, a tipat ca ii este rau si a cazut din picioare. Cand a fost dusa la SPITAL era PREA TARZIU. De ce a MURIT FRUMOASA tanara, la doar 19 ani. Familia e in stare DE SOC

Iuliana avea doar 19 ani care nu a avut niciodată probleme de sănătate. Tânăra se pregătea să susțină examenul la Școala de Poliție din Câmpina,

dar tragedia s-a întâmplat. Iuliana a murit la un spital din Capitală, unde a ajuns după ce a căzut brusc din picioare, când se afla la o rudă de a sa.

Fata era din județul Vaslui și a intrat în comă pe 11 ianuarie. Ea a fost dusă de urgență la un spital din București, iar medicii s-au străduit să îi salveze viața.

Pe 24 ianuarie, Iuliana a plecat către stele, spre disperarea părinților, care nu pot să înțeleagă ce s-a întâmplat cu frumoasă lor copilă.

Fata era însoțită și de tatăl ei, Iuliana s-a culcat, dar s-a trezit brusc, a țipat că îi este rău și a căzut din picioare.

A fost chemată Ambulanță, a fost dusă în comă la un spital din Pantelimon, dar nimeni nu i-a putut pune un diagnostic clar.

A fost transferată la mai multe spitale din București, medicii declarându-se neputincioși, pentru că față era în stare gravă,

având creierul afectat, mai bine zis era deja în moarte cerebrală. Medicii nu își pot explica nici acum ce s-a întâmplat cu tânăra.

„A căzut pur și simplu din picioare, fără să aibă nici un semn de boală! Va dați seamă că se înscrisese la Școală de Poliție, unde trebuie să fii sănătos tun.

Nu știm ce s-a întâmplat, suntem bulversați! Toată familia este în stare de șoc! Nici nu știți ce greu ne-a fost să-i spunem fratelui ei, care are doar 9 ani!

El știa că sora sa este bolnavă și este în spital, dar că se face bine. Este cumplit! Nu știm de ce a murit, așteptăm să vedem actul medical de la necropsie”, a spus unchiul Iulianei, citat de vremeanoua.ro.

 

DISTRIBUIȚI