SEMNE că relația voastră nu are viitor. 4 lucruri pe care Nu trebuie să le accepți NICIODATĂ!

 

Afecţiunea şi respectul trebuie primeze în fiecare relaţie. Atunci când partenerul tău nu îţi maiarată acest lucru, ar fi cazul închei relaţia.

În primul rând, nu acceptă violenţă şi temperamentul agresiv. Aceste două lucruri nu trebuie îşi facă loc într-o relaţie. Temperamentul agresiv poate degenera oricând şi se ajunge la violenţă.

Nu stă lângă un bărbat care ţipă şi careobişnuieşte îşi facă simţită prezenţa în casă cu tonul ridicat. Injuriile, ţipetele şi violenţă fizică nu pot fi tratate foarte uşor nici dacă mergeţi la terapie de cuplu.

Gelozia extremă – un bărbat posesiv şi gelos poate fi extrem de periculos. Lipsa de încredere nu duce niciodată la o relaţie frumoasă şisănătoasă. Un asemenea partener ajunge nu aibă încredere în sine şi creează discuţii şi conflicte în relaţii.

Depedența – în cazul în care partenerul bea, fumează şi consumă substanţe interzise, este cazul renunţi la povestea voastră şi mergi mai departe. O asemenea relaţie nu poate fidecât una care îl afectează foarte mult pe partenerul care nu are vicii. Fără ajutor specializat, un bărbat cu vicii nu le poate depăşi. Dacă refuză ajutorul propus, atunci ar fi mai bine renunţi laaceastă relaţie.

Infidelitatea – nu te căsători niciodată cu un bărbat care te-a înşelat în timpul relaţiei. Acest lucru este inacceptabil într-o relaţie de iubire. Încrederea este distrusă atunci când unul dintre parteneri înşală. Odată ce a înşelat, un bărbat are încredere poate face acest lucru din nou. Dacă a reuşit te facă îl ierţi, va crede îl vei ierta din nou. În cazul unei căsnicii, tentaţia este şi mai mare.

sursa: sanatatea.ro

Scrie un comentariu