SECRETUL unui păr strălucitor ca al Corinei Caragea este la îndemâna oricui. Dacă vrei, singurul LUCRU pe care TREBUIE să-l faci este…

Vrei să ai un păr strălucitor și lung? Vrei să ai un păr aproape perfect? Nimic mai simplu!

Tot ce trebuie să faci este să îți prepari o mască naturală. Cum? Este foarte simplu. Ține cont de sfatul unei vedete îndrăgite.

Corina Caragea a dezvăluit pe blogul personal care este secretul părului ei lung și strălucitor.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV spune că este o moștenire genetică pe care doar o întreține cu o mască preparată de ea acasă.

„Pentru că mulți dintre voi m-ați întrebat, unii chiar m-ați certat că nu dezvălui rețetă miraculoasă, hai să ne lămurim.

Nu sunt convinsă că mă pot lăuda cu un păr perfect și că sunt în poziția în care să dau sfaturi.

Am doar o moștenire genetică pe care o întrețin. Nu cred în produsele „miraculoase”, care să mă transforme peste noapte.

Cel mai frumos păr cred că este cel îngrijit – spălat și tuns la vârfuri la timp. Aceștia sunt primii păși pe care eu îi fac.

Apoi, părul meu are culoarea lui – castaniu închis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodată blond, roșu, agresat cu transformări radicale, chinuit cu decolorări și alte atașamente false.

Ce mai fac pentru părul meu? Îi prepar o masca naturală atunci când , că în viață oricărui om, am perioade în care îmi cade în mod alarmant, de exemplu.

Masca o prepar singură din: ulei de ricin, ulei de măsline, gălbenușuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasă și vitamina E.

Gramajele diferă în funcție de podoabă capilară a fiecăruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumata și colorată, dar na, baba suferă la frumusețe.

Lăsând glumă la o parte, pe mine chiar m-a ajutat această combinație. Alături desigur de protecția pe care i-o ofer părului meu – să îl spăl, să îl tund la 3 luni, să îl feresc la plajă,

dar și în piscină, să nu îl încarc excesiv cu produse de styling și să nu îl chinui cu transformări bruște,” a scris Corina Caragea, pe blogul ei.

Corina Caragea SE MĂRITĂ! Alertă tabloidă! ALESUL ESTE un ȘEF din fotbal

Corina Careagea,  prezentatoarea Știrilor Pro TV din sport este hotărâtă să facă un pas foarte important în viața ei. Ea şi logodnicul său au început deja pregătirile pentru marele eveniment!

Corina Caragea și Robert Pongracz, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), căci despre el este vorba, au decis să-și unească destinul în acest an.

Robert Pongracz, un pion principal al fotbalului romanesc, și prezentatoarea TV Corina Caragea trăiesc de aproximativ patru ani o frumoasă poveste de dragoste.

Vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România i-a cerut mâna vedetei în vara anului 2016,

iar anul acesta își vor unii destinele în faţa Ofiţerului Starii Civile, notează cancan.ro. Cei doi au început deja pregătirile pentru marele eveniment.

Cuplul Robert Pongracz și Corina Caragea au ales deja biserica unde își vor jura iubire veșnică și restaurantul unde va avea loc petrecerea.

Corina Caragea a şocat un tânăr din Insula Mauritius: „Câţi morţi sunt?”

Se ştie că prezentatoarea Știrilor Pro TV din sport, Corina Caragea, este o împătimită a călătoriilor.

Pasiunea îi toacă fiecare bănuţ, dar ea spune că preferă să descopere locurile inedite şi să colecţioneze amintiri

Anul acesta, și-a petrecut ziua de naștere, 31 decembrie, la Madrid alături de prieteni dragi, iar apoi a zburat spre insula Mauritius, loc despre care Mark Twain spunea că este comparabil cu Paradisul: 30 de grade, plajă cu nisip fin, ape turcoaz, zahăr, rom și vanilie.

„La prima vedere, Mauritius mi-a părut o imensă Grădină Botanică. Șoselele sunt alei ce șerpuiesc printre munți cu forme ciudate, vegetație tropicală, păsări rare, fructe multicolore și animale africane.

Am văzut o zonă unde pământul are şapte culori diferite, o cascadă spectaculoasă unde apa cade de la 100 de metri, sute de specii rare de plante și păsări.

Insula este un contrast între sărăcie și lux, un amestec de culori și arome. Mi-am cumpărat doar două lucruri: vanilie și zahăr, nicio haină sau suvenir clasic”, a povestit Corina Caragea.

Prezentatoarea a vorbit şi despre o întâmplare care a reuşit s-o pună în încurcătură. Amabilă şi vrând să-i arate tânărului care o plimba cu barca cine sunt prietenii ei din

România, ea l-a şocat pe băiat când i-a arătat într-un filmuleţ munţii de zăpadă strânşi în cartierele bucureştene.

Cum iesiți de sub zăpada asta?!

Marcat, tânărul mai că era să cadă din barcă. „Poftim? Şi câţi morţi sunt? Cum ieşiţi de sub zăpada asta?! Cum mergeţi la job?!”, a fost reacţia imediată la vederea nămeților cât casa.

„Cum să îi explic? Nu a atins niciodată zăpada, nu s-a bătut cu bulgări, nu a simţit fulgul de nea topindu-ise pe obrajii roşii de frig,

nu a făcut o cazemată, ci castele de nisip alb, bătăi cu nuci de cocos şi nenumărate plimbări cu turiştii în apele oceanului”, a mai explicat vedeta ProTV pe blogul său.

 

DISTRIBUIȚI