Secretul RUSINOS al familiei Ceausescu! L-au ascuns toata viata!

Sotii Ceausescu sunt subiect de discutie chiar si astazi, la aproape 27 de ani de la moartea lor. O serie de secrete sunt dezvaluite astazi de cei care au stat in preajma lor. Printre acestea, cele mai multe episoade fac referire la viata lor intima. Atat Elena cat si Nicolae Ceausescu au avut o viata intima dubla, spun apropiatii lor.

Elena Ceausescu, relatii amoroase in paralel cu casnicia

Elena Ceausescu nu era o sotie tocmai fidela. Fosta prima doamna a Romaniei in perioada comunista avea alti iubiti in afara de Nicolae, printre acestia numarandu-se unchiul lui Ion Iliescu, savantul Ioan Ursu si un medic neamt. Prima iubire e Elenei a fost tatal naistului Gheorghe Zamfir, pe care l-a cunoscut in Petresti, satul natal al dictatoarei. Dupa aventura cu tatal lui Zamfir, Elena Ceausescu s-a iubit cu fratele lui Nicolae Ceausescu, Marin, insa cei doi nu au durat mult impreuna pentru ca Marin plecase in armata.

Dupa ce s-a casatorit cu Nicolae, Elena a avut o relatie extraconjugala cu medicul neamt Schechter in anul 1939, atunci cand dictatorul era la inchisoare. Abraham Schechter a fost mai bine de 17 ani doctorul familiei Ceausescu, noteaza adevarul.ro.

Nicolae Ceauşescu mituia gardienii şi era lăsat să meargă la bordel.

‘Focosul Ceauşescu îşi rezolvă problemele intime trecând şi pe la bordeluri, după obiceiul vremii. În urma unei asemenea aventuri, tânărul s-a îmbolnăvit (…) de blenoragie. Poate acest secret ar fi rămas pentru vecie în pantalonii tovarăşului, dacă doctorul care l-a ajutat să scape nu ar fi vorbit, peste timp”.

Scrie un comentariu