Schimbare uriașă pentru Andra! S-a tuns, s-a vopsit și și-a făcut breton: trebuie să vezi fotografia, e de nerecunoscut! Parcă are 18 ani!

Schimbare uriașă pentru Andra! S-a tuns, s-a vopsit și și-a făcut breton: trebuie să vezi fotografia, e de nerecunoscut! Parcă are 18 ani!

Andra (30 ani) este jurat în cadrul emisiunii Românii au talent”, va fi jurat la „Vocea României Junior”, este o cântăreaţă respectată și de mare succes, soţie şi mamă a doi copii.

Însă se pare că în 2018, Andra a decis că are nevoie de o schimbare, și s-a afișat cu noul ei look, făcându-i pe fani să o admire pentru curaj.

Probabil că noul ei look are o motivație strict profesională, iată ce declara Andra despre motivele pentru care îl iubește pe soțul ei, Cătălin Măruță:

„Îl iubesc pentru că mă face să râd după o zi grea, când sunt obosită și încruntată și uit că nici o problemă nu e, de fapt, un capăt de lume.

Îl iubesc pentru că are răbdare cu copiii noștri și este cel mai bun tată din lume. Îl iubesc fiindcă știe cum să vorbească sau să tacă atunci când eu sunt nervoasă și am nevoie de cineva să mă asculte. (..)

Îl iubesc pentru că se uită la mine ca și cum aș fi cea mai frumoasă femeie din lume și îmi face mereu complimente, chiar și dimineața,

când încă am dungi pe față de la așternuturi”, a mărturisit Andra, pe Facebook.

Iată cum arată după schimbare:

CITEȘTE ȘI:

Iulia Vântur a recunoscut! El este prezentatorul TV pentru care l-a „părăsit” pe Salman Khan! A zis în sfârșit ce îi leagă…

Iulia Vântur și-a uimit fanii în momentul în care a apărut în ipostaze extrem de apropiate alături de un prezentator TV din India, deși este un fapt cunoscut acela că are o relație solidă cu faimosul actor Salman Khan.

Abia acum românca a dat explicații publice, recunoscând că există o legătură și o afinitate între ea și acest prezentator.

Numele bărbatului este Maniesh Paul, iar Iulia Vântur a recunoscut că între ea și cel care a prezentat o emisiune despre dans există multe lucruri în comun:

Iulia a avut o emisiune asemănătoare, amândoi iubesc muzica și el este născut în zodia leu.

„Am făcut o piesă nouă aici în India, sunt aici cu unul dintre cei mai importanţi prezentatori din India, Maniesh Paul.

Am lansat o piesă şi un clip ce pot fi văzute pe youtube. Avem multe pasiuni în comun, nu doar televiziunea, el a prezentat aici o emisiune, aşa cum am prezentat eu în România, despre dans,

îi place muzica, este zodia Leului şi uite că fac proiecte mişto cu oamenii care au acestă zodie.” a spus Iulia Vântur, într-o emisiune TV.

Miercuri, în jurul orei 16.00, ora României, s-a lansat noul videoclip cu mare fast în India, cu vedetele de acolo şi cu un prezentator indian care a întreţinut atmosfera. Vă invităm să ascultați melodia:

DISTRIBUIȚI