S3xul te ajuta sa ai o memorie mai buna! Faceti asta cat mai des

Un studiu recent arata ca s3xul te poate ajuta sa ai o memorie mai buna, acesta fiind unul din multele beneficii ale sale.

In fiecare zi, fara sa ne dam seama, facem tot felul de activitati care ne imbunatatesc memoria. Printre acestea se numara lectura, ascultarea muzicii, consumul de ceai verde si multe altele.
Acum, potrivit unui studiu recent, avem si mai multe motive de bucurie: si s3xul ne poate ajuta sa avem o memorie mai buna!

Cercetatorii au descoperit o asociere intre o viata s3xuala activa si o buna memorie, mai ales cand vine vorba de recunoasterea cuvintelor. De asemenea, se pare ca femeile care fac s3x prin penetrare arata semne mai bune de memorie verbala.

In cadrul studiului, cercetatorii au rugat 78 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 29 de ani sa completeze formulare despre activitatea lor sexuala si alti factori din viata de zi cu zi.
Apoi, le-au pus sa memoreze cuvinte la intamplare si poze cu fete, care le-au fost prezentate la un computer.
Participantii s-au uitat apoi la o combinatie de imagini vechi si noi si au fost rugati sa identifice cuvintele si chipurile pe care le-au vazut deja.
In urma analizei rezultatelor, cercetatorii au observat o conexiune interesanta: femeile care au scris in chestionare ca fac s3x cu penetrare constant au reusit sa recunoasca mai multe dintre imaginile prezentate.

Acest studiu s-a concentrat doar pe memoria de scurta durata, dar autorul acestuia, Dr. Jens Pruessner, este de parere ca efectele ar trebui sa fie similare si in cazul memoriei de lunga durata.

Bineinteles, mai e nevoie si de alte studii pe acest subiect, insa iata un motiv in plus pentru a face s3x mai des!

sursa: cosmopolitan.ro

Scrie un comentariu