S-au trezit în miezul nopții din cauza unui zgomot puternic, iar când au ajuns în garaj, au început să urle. Ce au găsit acolo, nimeni nu a mai văzut așa ceva

Un zgomot ciudat în mijlocul nopții este ceva care îl poate face chiar și pe cel mai curajos om din lume puțin nervos.

Nu știi de unde se aude zgomotul, cât de aproape este de locuința ta și dacă ești cumva în pericol.

De cele mai multe ori, proprietarii își dau seama că vreo pisică ori un câine a reușit să ajungă la containerul de gunoi și de acolo provine. Însă mai există și alte situații mai dificile.

Când Brittany Bush și soțul ei, au fost brusc treziți de un zgomot puternic într-o seară, cei doi s-au panicat și au crezut că hoții au intrat în casă.

Tinerii din Idaho au intrat a doua zi în garaj, unde au strigat cu groază când au văzut ce se întâmplă, de fapt.

Și-au dat seama că nu e nimeni străin în casă și că, de fapt, altceva se întâmplă. A doua zi, Brittany a intrat în garaj, iar când a deschis ușa, a țipat.

Toate lucrurile lor se aflau într-un crater uriaș format în garaj. Tot garajul era scufundat. Vecinii au aflat și ei de incident și au venit în suflet să vadă ce s-a întâmplat.

Așa, toți au putut constata că sub garaj era o altă încăpere, o cameră misterioasă despre care nici măcar nu știau că există.

Acolo erau mai multe rafturi cu un strat gros de praf pe ele și lucruri care păreau uitate de cineva înăuntru.

O mulțime de cutii de carton, sticle și mucegai erau în fecare crăpătură a cimentului. De asemenea, foarte multe jucării, o poșetă și o scrisoare erau printre lucrurile găsite.

Soțul lui Britanny a anunțat compania de asigurări pentru a verifica locul. Brittany și soțul ei au fost incredibil de norocoși că nu a fost nimeni grav rănit.

Deși a fost un pic înfricoșător, cuplul a crezut că descoperirea a fost fascinantă.

Această casă din Oradea nu are nici curent electric, nici căldură. O femeie a fost marcată pe viața când a deschis ușa de la baie. Ce nenorocire! Groaznic ce a descoperit acolo:

Un bărbat s-a sinucis din cauza sărăciei în Oradea, chiar în ziua în care a primit decizia de pensionare.

O vecină, care obișnuia să-i aducă de mâncare, l-a găsit spânzurat în baie. Omul își scosese casa la vânzare și trăia pe întuneric, fără curent electric și căldură, după ce a rămas cu un handicap în urma unui accident.

Gardi László, în vârstă de 61 de ani, nu a mai putut munci în urma accidentului care a avut loc în iunie 2017, în Oradea, scrie ebihoreanul.ro.

Bărbatul lucra la o fabrică de pantofi și se întorcea de la serviciu cu un moped. Într-o intersecție, s-a ciocnit de mașina condusă de un tânăr de 24 de ani și, în urma impactului, s-a ales cu răni la nivelul picioarelor.

Pentru că a provocat accidentul rutier, bărbatul a fost obligat să achite spitalizarea. Cheltuielile s-au ridicat la 10.000 de lei în urma operațiilor la care a fost supus în Oradea și în Timișoara.

Deși operațiile au reușit, Gardi László (foto) s-a ales cu un handicap și a fost nevoit să renunțe la serviciu

Un bărbat s-a sinucis din cauza sărăciei în Oradea deoarece nu se mai putea deplasa decât cu ajutorul unui cadru.

„A primit concediu medical circa 3 luni după accident. Dar cum nu mai putea să muncească, a depus dosar ca să se pensioneze, însă nu i-a venit decizia”, a precizat, pentru sursa citată, o vecină de-ale bărbatului.

Cu 35 de ani de vechime în muncă, orădeanul a cerut să se pensioneze anticipat.

„În astfel de situaţii, ar fi putut lucra în continuare, până la primirea deciziei, însă din dosar rezultă că pe 16 octombrie, când a depus dosarul, firma i-a emis adeverinţă de angajat,

dar, în mod ciudat, nu l-a mai înregistrat ca salariat pentru acea lună, şi deci nici nu a plătit pentru el contribuţii”, a explicat, pentru sursa citată, şefa Casei de Pensii Bihor, Carmen Polman.

Ca o ironie a sorții, Gardi László a primit decizia de pensionare pe 2 februarie, în ziua în care a fost găsit mort.

Șefa Casei de Pensii a dat vina pe birocrație pentru întârzierea de aproape cinci luni, deși eliberarea deciziei de pensionare se realizează într-un termen de maximum trei luni.

Deși avea o problemă medicală, bărbatul nu a solicitat să primească ajutoare sociale, singurii care i-au fost alături fiind vecinii.

„M-am oferit să-l ajut din ziua în care a ieşit din spital. Eu i-am scos şi ultimul salariu, banii de concediu medical, m-am dus să-i plătesc facturile, i-am luat de mâncare.

Nu putea umbla, stătea mai tot timpul în pat, se deplasa doar prin curte, cu un cadru”, a mărturisit vecina bărbatului.

În așteptarea deciziei de pensionare, Gardi László a rămas fără bani și, cum nu a mai avut cu ce achita facturile, utilitățile l-au fost tăiate rând pe rând.

„Şi-a vândut şi lemnele, ca să poată mânca, sperând că-i va veni decizia de pensonare şi va putea să-şi ia altele”, mai spune femeia.

Chinuit din cauza greutăților, bărbatul și-a pus capăt zilelor. Polițiștii au găsit un bilet de adio în care ordăeanul a scris de ce a recurs la gestul extrem.

Gardi László era divorţat şi avea o fiică, îngrijită de mama sa încă de când avea 3 ani. Fiica a venit la Oradea ca să ocupe de înmormântarea tatălui ei care a fost incinerat.

 

DISTRIBUIȚI