S-a spus că este însărcinată, iar acum Andreea Marin a ținut ca adevărul să se afle de la ea

În ultima vreme, s-au făcut multe speculații privind o posibilă sarcină a Andreei Marin.

Fosta prezentatoare a emisiunii “Surprize, suprize” a dezmințit aceste zvonuri, iar acum a vorbit și despre relația sa.

Bruneta le-a transmis și un mesaj tuturor femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie și anume, să aibă parte de sănătate din plin.

“De 8 Martie îmi doresc dragoste de la iubitul meu şi îi mulţumesc. (…) Mă simt echilibrată.

E simplist să judeci, viaţa mea e mult mai complicată, lucrurile uneori nu rezistă, pentru că eu am decis să nu rezist într-o relaţie care nu merge.

Nu stau sa suport lucruri de nesuportat.Nu mă gândesc acum la căsătorie, dar nu o exclud ca posiblitate.

Mi se pare firesc să fii optimist pâna la capăt. Şi la 80 de ani voi fi optimistă.Da, mă gândesc să fac copii şi îmi doresc. Nu sunt însărcinată.

Ieri ar fi fost ziua de naştere a tatălui meu. De tata mă leagă tot drumul spre devenirea mea, el a fost un stâlp. El m-a învăţat să zic “Nu există nu se poate”, a spus Andreea Marin, la Pro TV.

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia, au o frumoasă relaţie de iubire încă de anul trecut, iar de atunci vedeta se simte mai fericită şi mai împlinită ca niciodată.

Prezentatoarea TV a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu fiica sa, Violeta.

„Fireşte, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă.

Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe şi fericirea mea şi nu înainte de asta.

Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulţumit, nu pot să merg mai departe”.

Cum își reface viața Tuncay Ozturk după divorțul de Andreea Marin

Tuncay Ozturk încearcă să își refacă viața după divorțul de Andreea Marin. Fizioterapeutul turc caută tot felul de activități care să îi ocupe timpul liber și își ține la curent fanii de pe Facebook cu noile sale ocupații.

Fostul soț al Andrei Marin și-a petrecut zilele de Paște în natură, a învățat cum trebuie să ai grijă de albine și a jucat volei.

El le-a mărturisit prietenilor virtuali că vrea să joace și într-un spectacol de teatru pentru amatori.

„Doreşte cineva miere cu albine pe ea? Este 100% naturală. Eu astăzi am program de voie, am luat deja micul dejun, am petrecut printre albine şi am jucat volei.

Cunoaşteți un loc unde am putea să jucăm teatru doar pentru distracție?”, a spus Tuncay Ozturk.

Tuncay Ozturk a fost cel de-al treilea soț al Andreei Marin

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată la 21 de ani, în 1995, cu afaceristul Cristian Gheorghiţă, însă mariajul lor a durat doar 3 ani.

În ianuarie 2006 vedeta s-a căsătorit cu cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Jr. Împreună au o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007. Ce doi și-au anunțat divorțul la începutul lui 2013.

Prezentatoare de televiziune și-a anunțat cel de-al treilea mariaj, cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, la 3 ianuarie 2014, pe Facebook.

Andreea Marin a dezvăluit cum se menține în formă: „Nu beau apă”

Andreea Marin a dezvăluit care este modul în care reușește să se mențină în formă. Vedeta a mărturisit că nu consumă apă, pentru că nu poate, în schimb bea foarte multe sucuri, ceaiuri și supe.

“Sucuri, supe bune. Este foarte important lichidul. În ceea ce mă priveşte am avut întotdeauna o problemă cu apa. Nu pot să beau apă, aşa, pur şi simplu.

Mă forţez să o fac şi caut tot felul de variante, astfel încât să beau un lichid care să fie gustos.

Dacă e o supă, dacă e un ceai cu aromă de fructe şi fac anumite ceaiuri care te ajută să elimini mai mult, dar care sunt şi foarte gustoase.

Fac cam doi litri pe zi şi de dimineaţă până seara îmi e mai uşor în felul ăsta. Apă n-aş bea, cu siguranţă, nici dacă fac sport, care mă solicită şi care îmi cere lichid.

Aşa că fac supe creme foarte gustoase şi sucuri naturale, pur şi simplu, din fructe şi legume.”, a spus Andreea Marin.

Cum se menține Andreea Marin în formă
Andreea Marin spune că face foarte mult sport pentru a se menține în formă.

“Ne chinuim mult la sala de sport, ne chinuim cu dieta, nu e uşor. Doar pentru o femeie cu un metabolism extraordinar poate fi uşor lucrul ăsta(…)

Am 42 de ani şi trebuie să mă gândesc la prevenţie. Cred că e bine să nu ajungi să ai nevoie, ci să te gândeşti din timp dacă există deja soluţii pentru a prelungi starea de bine pe care o ai”, a mai declarat Andreea Marin.

Vedeta încearcă să-și crească fetița sănătos și o învață să aibă grijă de ea încă de pe acum.

“Avem acelaşi stil de viaţă, mult mai puţin restrictiv pentru că este copil şi trebuie să crească şi are nevoie de nutrienţi în plus faţă de un om matur. Este un copil şi trebuie să ţin cont de asta”, a mai spus vedeta pentru o emisiune tv.

DISTRIBUIȚI