S-a spânzurat cu cravata chiar în dormitorul conjugal al Oanei Zăvoranu. Detalii înfiorătoare

S-a spânzurat cu cravata chiar în dormitorul conjugal al Oanei Zăvoranu. Detalii înfiorătoare

Cutremurător ce s-a întâmplat chiar în dormitorul conjugal al Oanei Zăvoranu. „S-a spânzurat cu cravata”

Oana Zăvoranu a povestit ce dramă a avut loc chiar în apartamentul conjugal în care stă cu soțul ei, Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu a oferit detalii cutremurătoare despre ce s-a petrecut în casa în care locuiește cu soțul ei, Alex Ashraf, cu care s-a cununat religios anul trecut.

Oana Zăvoranu, care a afirmat că vrea să ia legătura cu spiritul mamei sale moarte, a povestit că în dormitorul conjugal în care stă cu Alex Ashraf a avut loc o sinucidere.

„Un an de zile a durat ca tata să renoveze această casă. (…) Proprietarii au fost dați afară de comuniști.

Ni s-a spus că ei au aruncat un blestem la supărare, ca nimeni care să se mute în această casă să nu aibă parte de fericire. (…)

Proprietarul s-a spânzurat cu cravata chiar în camera conjugală. (…) Stând pe pat, aud la un moment dat ușile trântindu-se deasupra.

Am înțepenit pentru că mi-am dat seama că deasupra nu stă nimeni și nu există uși. (…) Menajera noastră ne-a spus că

cineva oftează frecvent la intrare. Și administratorul ne-a zis că i se pare că pe la subsol trece cineva tot timpul. (…)

Eu nu sunt o tipă fricoasă, dar… stând în pat, pot să văd ușa de la birou balasându-se. (…)

L-am sculat pe Alex pentru că voiam să mă duc la toaletă și mi-era frică. (…) Noi avem camere de supraveghere peste tot, însă, uitându-ne pe camere vedeam o activitate, niște omuleți.

Când se mișcă ceva într-o cameră, îți arată cu un omuleț roșu dacă e mișcare și unul verde când se stă pe loc. (…)

Pisicile toate se uită numai în sus mai nou”, a declarat Oana Zăvoranu la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

La aceeași emisiune, vedeta a afirmat și că renunță la ideea de a mai de a mai recurge la o mamă surogat pentru a avea un copil.

„N-o să mă vedeți niciodată însărcinată, cu picioare umflate. Nu vă dau satisfacția asta. (…) E probabil frumos momentul în care îți ții copilul în brațe, nu cele nouă luni până atunci. (…)

Am mutat discuția în America. Cred că trei sferturi din femeile din România își doresc să devină mamă purtătoare pentru copilul meu, dar pe această cale anunț că subiectul este închis”, a spus ea.

Riști să-ți pierzi partenerul! – Iată 6 lucruri pe care să NU le faci ca să nu te părăsească

Nu permite ca partenerul tău de viață să se transforme într-un simplu coleg de cameră. Nu e greșit să fii relaxat în căsnicie, dar dacă nu te străduiești ca romantismul să fie constant

în relația voastră, vei realiza că, la un moment dat, a dispărut complet. Iată 6 lucruri esențiale pe care să eviți să le faci dacă vrei să ai o relație ideală:

1. Ai o atitudine greșită

Există femei care cred că lumea nu le datorează nimic. Se plâng extrem de des. Sunt răutăcioase cu partenerul lor și nu-i prea zâmbesc niciodată.

Niciun bărbat nu își dorește o astfel de parteneră. Partenerul lor va ajunge să se distanțeze sau chiar să rupă relația cu ele.

2. Nici măcar nu încerci să arăți bine

Nu e mare lucru dacă te  îngrași puțin, e normal atunci când amândoi vă simțiți confortabil în pielea voastră.

Nu putem sta însă în pijamale toată ziua și să uităm să ne spălăm pe cap o săptămână.

Nimeni nu e perfect, dar e important să arătăm bine, dacă nu pentru altcineva, măcar pentru noi înșine.

3. Nu-i acorzi suficientă atenție partenerului tău

Poți ajunge foarte ușor să fii ocupată cu familia, serviciul sau alte treburi. Odată cu trecerea timpului, viața noastră e posibil să ajungă extrem de haotică și să ne închipuim că

partenerul nostru va rămâne alături de noi orice ar fi. Ai grijă să nu-l faci să se simtă că nu e prioritatea ta măcar câteva ore în fiecare zi.

4. Nu faceți amor aproape niciodată sau e plictisitor

Chiar dacă există momente în care nu te simți bine sau ești obosită, să faci amor e o parte importantă a unei relații și e nevoie de dedicație din partea ta.

Cuplurile trebuie să se distreze mai mult, iar oamenii ocupați trebuie să-și facă timp și pentru această parte a relației lor dacă vor să aibă una armonioasă.

5. N-ai deloc simțul umorului

Relaxează-te. Relațiile trebuie să fie distractive. Umorul te ajută să scapi de stres și te scapă de povara problemelor serioase cu care ne confruntăm în fiecare zi.

Cu toții avem vieți haotice, dar dacă râzi alături de partenerul tău, veți avea o relație mai solidă și o conexiune mai puternică.

6. Nu-ți place să te joci

Chiar dacă la început erai o fată amuzantă, alături de care partenerul tău se distra la maximum, acum ești îngropată în treburi și nu mai ai chef de nimic altceva.

Gătiți ceva împreună și dă-i câteva săruturi și o palmă peste foc ca să faci lucrurile mai excitante. Învață să fii din nou creativă ca să-l atragi.

 

 

DISTRIBUIȚI