S-a născut o SIRENĂ ADEVĂRATĂ! Fotografiile cu acest copilaș sunt sfâșietoare! Picioarele lui s-au lipit în pântecele mamei formând ceva de nedescris! Uite cum arată, VIDEO

Un copilaș care s-a născut în Uttar Pradesh, nordul Indiei, a trăit doar 10 minute din cauza unei boli necruțătoare.

Boala lui cea rară se numește SIRENOMELIA, care mai este cunoscută și drept SINDROMUL SIRENEI. Rara diformitate congenitală face ca picioarele să arate ca un singur membru, imaginile sunt cu adevărat sfâșietoare.

Copilașul i-a uimit echipa medicală a spitalului din India, ginecologul spitalului a declarat, conform Daily Mail: ,,Nu am mai văzut un astfel de caz până acum. Am mai văzut defecte congenitale printre copiii născuți cu diformități, dar acest caz este extrem de rar. Copilul s-a născut într-un corp asemănător celui unui pește. Și avea mâinile extinse asemenea unor aripioare, ceea ce a făcut cazul unic din punct de vedere medical. Partea superioară a corpului era perfect funcșională, dar partea inferioară nu era dezvoltată”.

Majoritatea copiilor care se nasc cu această boală necruțătoare mor la numai câteva minute după naștere. În acest caz, în mod curios, femeia nu s-a plâns de nicio complicație în timpul sarcinii.

În anul 2015 a mai existat un astfel de caz, iată un reportaj video despre el:

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sursa: rol.ro


 

Scrie un comentariu